reklama
safiya
Fanka BB :)
@GuaRaNa my pożegnaliśmy w zeszłym roku naszą koszatniczkę, nagle zauważyliśmy, że leży, okazało się, że ma zapchane jelitka i nic się nie da zrobić, została uśpiona u weta ryczałam jak wariatka, człowiek się przywiązuje, z 5 lat żyła (poprzednia moja 9 lat). Też mądra bestia za słodkim pyszczkiem, ale cóż .. skończyliśmy ze zwierzątkami.
Nie smuć się
Nie smuć się
Hola77
- 70 na remont to nie tak dużo, zależy co się robi, często sama kuchnia to 20 tyś u nas sama adaptacja strychu bez wykończenia to 60 tyś niestety remonty są najdroższe w szczególności jak przypomnę sobie ile budowa kosztowała 10 lat temu
Angelika, wszystkiego najlepszego
Klusek, gratuluję! Matko jedyna, tyle kasy w gotówce... Szok. Jej, cudownie. Domek za takie pieniądze. Żyć nie umierać gratuluję Wam. Niech się szybko remontuje i dobrze mieszka
Mahoniowa, to kupujecie to mieszkanie? Postanowione?
My też kupowaliśmy mieszkanie jak byłam w pierwszej ciąży. Chyba człowiek kopa dostaje Ostatnie papiery, które były do podpisania w banku, to już tylko mój mąż podpisywał za moim upoważnieniem, bo ja w 7. miesiącu byłam, nie chcieliśmy żeby w banku widzieli . 70 tysięcy na remont to strasznie duża kasa. Ale przypuszczam, że chcecie mieć od razu wszystko na tip top i nie oszczędzać na wyposażeniu. My do dzisiaj mamy mieszkanie nieskończone, a wprowadziliśmy się prawie 3 lata temu. Ale w tym roku chcemy w końcu przedpokój zrobić po ludzku.
25_pixels
My mamy identycznie, ciagle cos odkladamy, zostaly nam jeszcze 2 drzwi do wymiany, wyspa stoi zabudowana, niby cacy, ale od tej strony ktorej nie widac nie ma szafek, do garderoby wrzucilismy jakies stare regaly od szwagra, jeden pokoj najwiekszy, ktory ma byc chlopakow stoi w totalnej rozsypce, robi za graciarnie i tak tylko wyliczamy co jeszcze nam zostalo, a te rzeczy juz zrobione wymagalyby poprawki przy dzieciach i tak mielismy zaczynac juz ten pokoj ale wyskoczyla kosztowna naprawa auta... Ciekawe czy kiedykolwiek wykonczymy na tyle, zeby moc powiedziec, ze skonczone [emoji14] o, ale w wakacje udalo nam sie na ogrodku pod domem zrobic dzieciom wypasiony plac zabaw, wiec przynajmniej w cieple dni wypuszcze stadko i bedzie chwila spokoju [emoji14]
Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app
U mnie podobnie. Narazie tak samo wyskoczyło coś autem. Mąż i teściu walczą właśnie w garażu od rana. Podłoga leży kupiona. Nadal nierozpakowana nawet [emoji23][emoji23][emoji23] łazienka w basemencie stoi nadal jak stała, choć wszystko do niej jest. Miałam malować w domu (bo lubię) pokoje, salon i jadalnię. Nie mam weny. Kolory nawet nie wybrane. Na Pintrest.com znalazłam jak pięknie można pomalować blat kuchenny (jeśli jest laminate) żeby wyglądał jak faux granit. No i natchnienia nie mam. Koniec końców pewnie zamówię ten granit. Tymczasem zamówiłam organiczne nasionka z katalogu i czekam na warzywka i kwiatki. Zajebiaszcze fioletowe ziemniaki zamówiłam, zieloną rzodkiewkę, czarne pomidorki, perskie ogórki i wiele wiele innych. Na stole w jadalni same katalogi koło laptopa. A mi ciagle mało. Ja bym chciała już sadzić, siać (cztery lata temu odkryłam w sobie duszę ogrodnika [emoji12]) jak tylko się ciepło zrobi młody wskakuje pewnie na trampolinę, a na lato mamy basen. Synek wybłagał u męża wigwam z fasolek obok ogrodu [emoji12] do zabawy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
myycha
..a propo kolorowych warzyw - z fioletowych eko marchewek wychodzi najbardziej odjechana fioletowa zupa! Moj Krzys ciagle pyta, kiedy znow zrobie ta kosmiczna zupkeU mnie podobnie. Narazie tak samo wyskoczyło coś autem. Mąż i teściu walczą właśnie w garażu od rana. Podłoga leży kupiona. Nadal nierozpakowana nawet [emoji23][emoji23][emoji23] łazienka w basemencie stoi nadal jak stała, choć wszystko do niej jest. Miałam malować w domu (bo lubię) pokoje, salon i jadalnię. Nie mam weny. Kolory nawet nie wybrane. Na Pintrest.com znalazłam jak pięknie można pomalować blat kuchenny (jeśli jest laminate) żeby wyglądał jak faux granit. No i natchnienia nie mam. Koniec końców pewnie zamówię ten granit. Tymczasem zamówiłam organiczne nasionka z katalogu i czekam na warzywka i kwiatki. Zajebiaszcze fioletowe ziemniaki zamówiłam, zieloną rzodkiewkę, czarne pomidorki, perskie ogórki i wiele wiele innych. Na stole w jadalni same katalogi koło laptopa. A mi ciagle mało. Ja bym chciała już sadzić, siać (cztery lata temu odkryłam w sobie duszę ogrodnika [emoji12]) jak tylko się ciepło zrobi młody wskakuje pewnie na trampolinę, a na lato mamy basen. Synek wybłagał u męża wigwam z fasolek obok ogrodu [emoji12] do zabawy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
u mnie różnica będzie 9 i 13 lat! w sumie już super bo dziewczyny same zostają w domu to można do kina i na koncert pójść, ech! a teraz lekko nie będzie ale mąż się śmieje że 3,4lata szybko zleca i nie będzie tak źle. i to on nalegal na trzecie i z rok mnie przekonywał że damy radę i mlodzi jeszcze jesteśmy ale ja w nim dużą pomoc mam świetnie gotuje, cały dom posprzata poza kibelkiem i bardzo o nas dba!
jedynie czego nie zrobi to remontu w domu, samochodu nie naprawi i pieluchy z kupy nie przebierze
Fajnie , że po takiej przerwie jeszcze się zdecydowaliście
I wam się przyda i dziewczynom, dom zacznie tętnić ,same plusy
myycha
Ja zamawiam na lokalnyrolnik.pl u mnie w regionie sa. Mialam tez swoja grupe zakupowa, ale musialam zrezygnowac kiedy dowiedzialam sie o ciazy, za duzo kartonow do dzwigania. Poczytajcie, fajna inicjatywa, a duzo grup jest w calej Polsce
reklama