evelinia
Fanka BB :)
Luska1979 szczerze mówiąc bałam się strasznie, że nie odnajdą się w takiej różnicy, ale nie było większego problemu Starszak dużo mi pomagał na siku mogłam iść, czy umyć się ,opiekował się bardzo. Młody szaleje na punkcie starszego on to jego Bóg ☺ więc jeśli chodzi o dogadanie się to mimo tego , że młodszy czasami żyć nie daje to są bardzo za sobąEvelinia i jak jest z taką dużą różnicą wieku u dzieci.Bo między moimi dziewczynami niecałe 2 lata były to faktycznie miałam dzieci raz po raz.Niby ciężko było momentami ale chyba lepiej bo ciągle byłam z nimi na tym samym etapie
Teraz to będzie horror ogarniać i szkołę dziewczyn i maluszka przy piersi.
Dokładnie tak samo myślę Mychaa.Ja nawet nie będąc w ciąży nie biorę leków profilaktycznie.
My dom kupiliśmy akurat zaraz po pierwszym porodzie bo akurat się okazja trafiła tak że się przeprowadzaliśmy jak Emi miała 3m.Ale jest to hardkore więc teraz chcę już przed porodem się przeprowadzić.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie to super sprawa i porównując brątową,która ma dzieci co dwa lata (też trójkę) to ona wiecznie nerwowa, oczy to musi mieć dookoła głowy, zawsze w biegu a ja luz
Jedyny minus to taki,że na nowo w pieluchy, ledwo zapomniałeś a tu bach od początku
Jak wam zazdroszczę tych domów, ja na wynajmowanym od początku ehh ciężko jak cholera oddawać taką kasę, cóż puki co musimy