reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzag82 jeszcze się wyśpisz.Ja pamiętam jaki horror ze spaniem miała moja młodsza a teraz rano trzeba ją budzisz do przeszkola a zasypia o 19.
Dzag82 nasza wada genetyczna nie ma żadnego związku z płcią więc chłopczyk też może mieć ją.Ogólnie to jest tak że każda z nas ma po 2 chromosomy każdego numeru więc ja mam 1 chromosom krótszy z pary 15 a dziecko dostaje 1 chromosom po mnie drugi po mężu więc szanse na oddziedziczenie tego krótszego są 50 na 50.Ale jest też tak że dziecko może mieć ten krótszy chromosom a może normalnie się rozwijać i dowiaduje się często o tym jak jego lub jej dzieci mają problemy rozwojowe.Więc to wszystko loteria.
Ale dziękuje bardzo za dobre słowa.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga85aga dziękuje.
U nas też śliczna wiosna....myślę czy brać auto po młodszą do przedszkola czy nie.Ale gardło mam chore to chyba lepiej jednak autem.

Witam was kobietki
Ikulka trzymam kciuki ,że i tym razem będzie wszystko ok u was ✊✊✊
luska1979 zgaga w ciąży hmm mówią, że na chłopaka życzę Ci zdrowego bobaska,zasługujesz ba niego jaj każda z nas
anntryb ja mam też parcie na pączki i nawet wysłałam synka a tu d... nie ma w mojej ulubionej cukierni
Safiya jestem pewna,że wszystko jest ok a tak jak dziewczyny piszą tu liczy się kasa kasa kasa dziś na tym świat się kręci
Życzę udanych wizyt lekarskich

Adeline napewno będzie dobrze.Szkoda że tak długo musisz czekać na te wyniki.A te pierwsze poznałam już następnego dnia po amnio.
MamaT szybka jesteś.
Ikulka trzymaj się.

Evelinia zgagę potworną miałamprzy 2 córach.Im wyżej ułożona ciąża tym gorzej ze zgagą plus to że ja jestem wrzodowcem więc kopniaki po żołądku niewskazane.

Safiya, no chyba Itta87 Ci napisała co trzeba. Kropka nad i.
Ja jak myycha, aż sprawdziłam wyniki z pierwszego genetycznego Witka. Przy CRL 72mm NT wynosiło 2,0mm. To według norm które podała myycha to tez tak na granicy juz. Nikt mnie niczym nie straszył.
Co w końcu postanowiłaś zrobić?

Cześć Itta87 :blink: Fajnie, że do nas dołączyłaś. tez mam Tymka w domu :-p

Nie mogę czytać, po jakieś cudownej nocy jesteście!! :rofl2: Kiedy mnie się trafi przespana noc... Chyba nigdy. Wstrętne dzieciaki. A w sumie to jedno...

Natalkuś, udanej wizyty!!

Katy83kk, możesz sobie odzyskać hasło poprzez przypomnienie. Możesz też napisać do aniaslu i ona pomoże. Korzystałam z tej opcji jak miała problemy z kontem i admin się na moje konto logował.
Wyniki masz bardzo nieciekawe. Strasznie to przykre  :-( :( Ciekawe co amniopunkcja powie.

Ikulka, lecisz na IP? Ty już chyba kartę stałego "klienta" powinnaś mieć, osobne wejście :-p Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, jak do tej pory.

Klusek, życzę owocnych negocjacji z właścicielem domu :blink:

Luska, a Tobie z całego serca życzę chłopczyka. I dlatego, że pisałaś, że będzie całkiem zdrowy, i dlatego, że już dwie córeczki masz :-p

Oh, doczytałam juz ze ikulka w szpitalu siedzisz. Daj znać po wszystkim.

Tak mi te truskawki podsuwacie, a ja marze non stop o czerwonych grejpfrutach. Moje szczęście - od wczoraj w Biedrze są bardzo tanie, wiec dzisiaj po lekarzu targam dzieci do Biedry na zakupy :laugh2: Ostatnio Witek razem ze mną wciągal aż mu się uszy trzęsły. To dziecko to odkurzacz.

O.paulina, sprawdź czy na pewno wkleja Ci się nowy link, do nowego suwaczka. A robisz podgląd suwaczka na stronie suwaczków? Wyświetla się nowy?

Hej dzaga82 ja mam Tymka i marzy mi się Witus, więc jak gdzies dojrzałam, że masz synów o tych imieninach to stwierdzilam, że dogadać się musimy ;)

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie. Ja mam termin na 12.08. Jeżeli chodzi o wymiary to mój gin ostatnio sprawdzal nk1,8 i tyle ok. Ok. Nie analizuje bo juz poprzednią ciążę sobie utrulam ciągłym umartwianiem. Jest i musi byc dobrze. Koniec kropka

Do góry