reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok tylko szyjka dość krótka bo 3cm. Mam się oszczędzać. Poprzednia ciaze też miałam ciężką bo skurcze były i szyjka na 2.5cm.. W nocy spać nie mogłam cały cAr myślałem i zaczął mi się jAkby brzuszek napinacz. Czasem czuję jakbym kamień miała..hm... czy któraś też tak ma?mam 13 tydz. Narazie leżę odpoczywam ale kiepsko się coś czuję..jakby momentami osłabiona też jestem na maxa

reklama
Evelinia ta ciąża bardziej przypomina moją pierwszą niż drugą więc nie wiem czy to wróżba na kolejną dziewczynkę czy nie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No powiem Ci luska1979, że u Ciebie to rzeczywiście ciężko wytypować :D
Stawiam na zdrowe maleństwo
Szczerze to ja dwie pierwsze z chłopcami miałam podobne (teraz nie wiem kto siedzi w brzuszku) strasznie senna byłam ,spałabym na siedząco,ładna świecąca buzia i non stop frytki bym zajadała takie mocno tłuste i słone a teraz zupełnie inaczej wszystko na odwrót słodycze i owoce uwielbiam no nic poczekamy zobaczymy (oby zdrowe było)

Witajcie. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok tylko szyjka dość krótka bo 3cm. Mam się oszczędzać. Poprzednia ciaze też miałam ciężką bo skurcze były i szyjka na 2.5cm.. W nocy spać nie mogłam cały cAr myślałem i zaczął mi się jAkby brzuszek napinacz. Czasem czuję jakbym kamień miała..hm... czy któraś też tak ma?mam 13 tydz. Narazie leżę odpoczywam ale kiepsko się coś czuję..jakby momentami osłabiona też jestem na maxa
U mnie jest podobnie z brzuszkiem napina się od kilku dni popołudniami ale po jakimś czasie przechodzi. A z szybką w poprzednich ciąża było ok i teraz na ostatnim badaniu też wszystko w porządku. A u Ciebie to może przez stres przez tą szyjkę krótszą. Pewnie jest wszystko ok tylko mniej stresu choć czasem ciężko się nie stresować.

U mnie jest podobnie z brzuszkiem napina się od kilku dni popołudniami ale po jakimś czasie przechodzi. A z szybką w poprzednich ciąża było ok i teraz na ostatnim badaniu też wszystko w porządku. A u Ciebie to może przez stres przez tą szyjkę krótszą. Pewnie jest wszystko ok tylko mniej stresu choć czasem ciężko się nie stresować.
Dokładnie..myślę teraz żeby było wszystko dobrze i pewnie od stresu. Nospe wezmę i pewnie pomoże.

No ja czytam...ale jakos siły było brak do pisania.
Pospałam do 12 :laugh2:, chyba tego było mi trzeba. Biodro lepiej:tak:.Byle nie zapeszyć!
Teraz podszykowałam obiad.Odkurzyłam, doprowadziłąm się do porządku i odpoczywam na kanapie!
Życzę Wam miłego i spokojnego weekendu!!

Kurcze dziewczyny , ale się zestresowałam właśnie moja ginka zadzwoniła i mam cytologie 2 stopnia tj. nadżerka z stanem zapalnym (choć nic nie czuję ) i mam brać Ibiofem co drugi dzień niby nic strasznego, ale serce w gardle miałam słysząc "mam Pani wyniki cytologii. ..."
Dziwne bo badania moczu miałam super i teraz też ani upławów ani nic z tych rzeczy szook

My właśnie mieszkanie kupujemy na dniach. Zjadłam dwa pączki z płatkami róż. W sensie nie z dżemem tylko takimi utartymi. Jak u babci normalnie :-) wróciłam z zakupów i leżę. Normalnie wysiłek wejścia na piętro nieziemski.

reklama
Ewelina09065 to musisz koniecznie oszczędzać się.Choć u wieloródek szyjka zwykle zaczyna się skracać szybciej.
Evelinia moje 2 ciąże były tak różne a obydwie z dziewczynkami więc skłaniam się do teorii że każda ciąża jest inna a płeć tu ma mało do powiedzenia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry