Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupilam szare fajne saDziewczyny, kupiła któraś spodnie ciążowe w Lidlu? Ja jeszcze nie dotarłam, znając życie to już ich nie będzie Ale się przejdę, co mi tam. Tylko nie wiem czy warto.
Ale co to? Mówią coś? Trzymaj się. Właśnie z koleżanką rozmawiałam co rodzi na dniach że miesiąc z krwawieniem w szpitalu leżała. Miała krwiaka ale się wchłonął i potem do pracy śmigała. [emoji253] [emoji253] [emoji253]Jestem w szpitalu
Boże mam to samo z meblami i kolorem ścian..Hehe, ja już na kartce mam narysowane meble, gdzie co będzie stało, jakie kolory ścian, jaki dywan i koniecznie żółty fotel. Meble też już upatrzone.
Cześć tak w ogóle! Zrobiłyście mi smaka truskawkami i malinami, więc poleciałam do Lidla i na śniadanie dziś serwuję płatki owsiane z malinami, bananem, suszonymi daktylami i orzechami nerkowca. Pierwszy tak zdrowy posiłek odkąd jestem w ciąży o matko, po co ja się do tego przyznaje..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ikulka leć do szpitala i koniecznie daj znać. Będzie dobrze!
A, wracając do Lidla. Kupiłam już pierwsze rzeczy dla malucha. Matę, komplet spodenki plus bluzka z weluru, dwie pary spodenek (wszystko w neutralnym kolorze szaro-zółtym) i termometr punktowy. Chyba się rozkręcam bo mi mało.
Udanego piątku, ja dziś w wyśmienitym humorze co najmniej jakby wiosna miała nadejść..