reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny, kupiła któraś spodnie ciążowe w Lidlu? Ja jeszcze nie dotarłam, znając życie to już ich nie będzie :dry: Ale się przejdę, co mi tam. Tylko nie wiem czy warto.

reklama
Jeszcze mysle, niestety dostac sie do ginekologa nie jest tak prosto na cito ..
Trzymam kciuki za was wszystkie, sierpnioweczki sa takie fajne :)
Za to za soba mam juz dwie bulki, teraz jogurt, a ja dalej glodna .. do 14:45 dzis mam zostaly mi mandarynki .. :p

@o.paulina nie jest źle po wczorajszym dniu i po tych wcześniejszych pierwszy raz spałam do 10 h , staram się nie męczyć, ale wiadomo trzeba ogarnąć i ugotować, troszkę brzuch jakby dziś twardszy, ale to też może po tej igle dziś odczuwam skutki, mam nadzieję,że nic się nie stanie, bynajmniej do odbioru wyników, bo nie chciałabym mieć takie uczucia,że przyczyniłam się do poronienia robiąc amniopunkcie

Któraś narobiła mi ochoty na pączki także nie wrócę bez nich do domu !
Dzisiaj w końcu nie czuje się jak kupa, w końcu zaczyna mi się robić twarz promienniejsza i muszę trochę nadrobić kalorii bo już jestem 2kg lżejsza. Tez nie mogę doczekać się urządzania pokoiku dla malucha, jak na razie jest tam graciarnia, sama nie wiem gdzie to ulokujemy :p
3mam za was kciuki dziewczyny ! :)

Ostatnia edycja:
Hehe, ja już na kartce mam narysowane meble, gdzie co będzie stało, jakie kolory ścian, jaki dywan i koniecznie żółty fotel. :D Meble też już upatrzone.

Cześć tak w ogóle! Zrobiłyście mi smaka truskawkami i malinami, więc poleciałam do Lidla i na śniadanie dziś serwuję płatki owsiane z malinami, bananem, suszonymi daktylami i orzechami nerkowca. Pierwszy tak zdrowy posiłek odkąd jestem w ciąży :D o matko, po co ja się do tego przyznaje..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ikulka leć do szpitala i koniecznie daj znać. Będzie dobrze!

A, wracając do Lidla. Kupiłam już pierwsze rzeczy dla malucha. Matę, komplet spodenki plus bluzka z weluru, dwie pary spodenek (wszystko w neutralnym kolorze szaro-zółtym) i termometr punktowy. Chyba się rozkręcam bo mi mało. :)

Udanego piątku, ja dziś w wyśmienitym humorze co najmniej jakby wiosna miała nadejść.. :)
Boże mam to samo z meblami i kolorem ścian..
Paulina taka jesteś po tym co czytam podobna w klimatach do mnie. Jakbym siebie czytała :-)

Hej ja juz prawie wszystko zalatwilam zjadłam chamburgera frytki i szejka truskawkowego pycha

Ikulka trzymaj się Kochana

reklama
Adeline ja leżałam te pierwsze 2 dni i wiesz że tylko na plecach.Po 2 dniach już wstawałam i coś tam robiłam ale nie nosiłam i nie odkurzałam.Mąż cały tydzień był ze mną a Emilka miała wtedy rok i pół więc wiesz ile przy takim dziecku się naganiasz.W drugim tygodniu już zostałam sama z Emi.A po 2 tygodniach wróciłam do pracy i już też zaczynałam dźwigać.Po miesiącu miałam usg i stwierdzono ż e wód mi nawet przybyło o czasu amnio.Rana zagojona i ryzyko minęło.
A jak się czujesz?Nic się nie dzieje?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry