reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Eeej, mam problem z suwakiem. Nie chce mi się ustawić na inne tło i znaczek, jak wybiorę to co chcę i kliknę 'utwórz suwaczek' to wraz wyświetla mi się ten podstawowy, podglądowy co mam teraz. Ktoś coś wie jak to naprawić?

Safiya, no chyba Itta87 Ci napisała co trzeba. Kropka nad i.
Ja jak myycha, aż sprawdziłam wyniki z pierwszego genetycznego Witka. Przy CRL 72mm NT wynosiło 2,0mm. To według norm które podała myycha to tez tak na granicy juz. Nikt mnie niczym nie straszył.
Co w końcu postanowiłaś zrobić?

Cześć Itta87 :blink: Fajnie, że do nas dołączyłaś. tez mam Tymka w domu :-p

Nie mogę czytać, po jakieś cudownej nocy jesteście!! :rofl2: Kiedy mnie się trafi przespana noc... Chyba nigdy. Wstrętne dzieciaki. A w sumie to jedno...

Natalkuś, udanej wizyty!!

Katy83kk, możesz sobie odzyskać hasło poprzez przypomnienie. Możesz też napisać do aniaslu i ona pomoże. Korzystałam z tej opcji jak miała problemy z kontem i admin się na moje konto logował.
Wyniki masz bardzo nieciekawe. Strasznie to przykre  :-( :( Ciekawe co amniopunkcja powie.

Ikulka, lecisz na IP? Ty już chyba kartę stałego "klienta" powinnaś mieć, osobne wejście :-p Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, jak do tej pory.

Klusek, życzę owocnych negocjacji z właścicielem domu :blink:

Luska, a Tobie z całego serca życzę chłopczyka. I dlatego, że pisałaś, że będzie całkiem zdrowy, i dlatego, że już dwie córeczki masz :-p

Oh, doczytałam juz ze ikulka w szpitalu siedzisz. Daj znać po wszystkim.

Tak mi te truskawki podsuwacie, a ja marze non stop o czerwonych grejpfrutach. Moje szczęście - od wczoraj w Biedrze są bardzo tanie, wiec dzisiaj po lekarzu targam dzieci do Biedry na zakupy :laugh2: Ostatnio Witek razem ze mną wciągal aż mu się uszy trzęsły. To dziecko to odkurzacz.

O.paulina, sprawdź czy na pewno wkleja Ci się nowy link, do nowego suwaczka. A robisz podgląd suwaczka na stronie suwaczków? Wyświetla się nowy?

Ostatnia edycja:
Aga85aga to super.U nas trochę inna sytuacja bo mam 2 dzieci z obciążeniem genetycznym i jak w czerwcu w końcu się o tym dowiedzieliśmy to stwierdziłam że już nie chcę ryzykować powtórki ale los zdecydował za nas inaczej więc mam nadzieję że tym razem zasłużyliśmy na zdrowe dziecko.
Dzag82 biedaczko zagoniona.Może przez weekend wpadniesz częściej i częściowo chociaż nas nadrobisz.
Safiya amnio da Ci tylko pewną odpowiedź te testy nieinwazyjnie nie zawsze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tym razem musi już być dobrze. Trzymam kciuki
U moich panien genetycznie było ok problemy zdrowotne pojawiły się potem u młodszej ten nieszczęsny pęcherz mam nadzieję że wyrośnie teraz ma 10 lat a starsza alergik z atomowy zapaleniem skóry

@dzag82 właśnie się nie wyświetla nowy, w sensie dobrze pokazuje tygodnie itd ale nowe tło wybrane i znaczek się nie pokazują. Jakby się coś w cholere zepsuło.

@Ag.ta na suwaczki.com sobie tworzysz takowego i kopiujesz pierwszy link i wklejasz go w ustawieniach profilu w sygnature.

Cześć w piąteczek :)

Ja dzisiaj też miałam pierwszą od dawna przespaną noc i wstałam mega wyspana :) poszłam do sklepu i na dworze tak cieplutko że poczułam wreszcie wiosne :) dobry dzień się szykuje :)

@ikulka coś wiadomo? Daj znać!

@safiya współczuję stresów ale zapomnij o tej babie i idź do lekarza który porządnie zbada dziecko!

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
O.paulina, tez mi się tak robiło, jak chłopakom ostatnio wskaźniki zamieniałam. Strona chyba wczytuje zapisane opcje. Ja wyczyściłam ciasteczka i się zresetowało.

Do góry