reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Klusek cieszę się razem z Tobą.
Ikulka jedź do szpitala z tym krwawieniem.
Katy trzymam mocno kciuki za wyniki amnio.Ja miałam ryzyko zd 1 do 52 a córeczka zdrowa więc nie stresuj się.Napewno u Ciebie też wszystko będzie dobrze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana! :) Olśniło mnie dziś! Wstawię małą białą kolyskę dla dzidzi do naszej sypialni! Mamy tam niewiele miejsca, miało być łóżeczko ale było by ciasno.. Mąż już się zgodził ;D
I dzięki temu będę mogła zrobić kompletny pokój dla maluszka. Z fotelem do karmienia, komódką, przewijakiem i normalnym łóżeczkiem dla spania w ciągu dnia. [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Ale ja lubię planować ;D
Życzę Wam miłego dnia, powodzenia na wizytach.
Wyruszamy zaraz z M do Supraśla - mogłabym mieszkać w tym małym urokliwym miasteczku ;) Zjemy tam obiad więc odpada gotowanie.
@ikulka.. Czekamy na wieści.. Ściskam mocno!

Kurektyna a to nie masz migreny?Współczuję takiego bólu.
A ja też żyję w niewiedzy bo nt dokładnie nie dało się zmierzyć.Czekam dopiero na test pappa.Mam mieć ten najdokładniejszy poczwórny ale to dopiero w 15 tc a potem dopiero konsultacje z naszą genetyczką.Ale dobrze mi z tą niewiedzą bo w 2 ciąży na tym etapie żyłam już w takim stresie że nie mam ochoty już tego przeżywać.Dwoje dzieci z obciążeniem genetycznym mam i dałam radę mniej więcej wyprowadzić ich na dobrą drogę to chyba z 3 też dam radę a nuż los tym razem nas obdarzy zdrowym dzieckiem.Mocno w to wierzę.

Jej jak ten czas leci. Kolejny prawie tydzieb za nami. Nie mam odwagi wstac z łóżka bo wlasbie wstałam a ost jadlam o 23. Znając życie będę za chwilę ściskać pana ceramicznego. Na sniadanie planuje grzanki francuskie z nutella i miodzio. A jak trzeba zaszaleć czasem naj będę później żałować. Potem w planach pranie i sprzatanie łazienki. Wszystkim życzę milego piątku i udanych wizyt!

Moj wczoraj przyniosl 6 paczkow. Zostal 1. Nadrabiam. Mam apetyt. Ostatnie dni bez wymiotow. Wieczorem przed snem mnie bierze ale tylko slina leci. Poodbija mi sie i koniec. Jutro koncze furagine i koniec z dodatkowymi tabletkami.

Luska zycze Ci chlopaka. Zdrowego i dla odmiany w koncu plci :)
Ja codziennie ogladam fote usg mojego malego pisiorka. Jakby to cud swiata byl :)

Moj chce w przyszlym tyg cisnac faceta o ten dom i negocjowac cene ostro w dol. Ja juz staram sie o tym nie myslec. Wie co robi. Ufam mu.

Klusek my wczoraj szukaliśmy domu z mężem i znaleźliśmy kilka fajnych tylko dalej do szkoły dziewczyny będą miały ale auto mam więc trudno trochę dłużej nam jazda zajmie.Ale domy śliczne z wielkimi ogrodami więc już tylko marzę o przeprowadzce.
Klusek dziękuje bardzo.Już nawet może być dziewczynka byle by zdrowa była.

@luska1979 powiedz mi czy ty po amnio leżałaś cały czas? Kurcze ja i musze obiad ugotować i do pieca, wiadomo ogarnąc nie da się tak jak ma się już dziecko i jest się samemu w domu, wiadomo nie dzwigam nic itp staram sie lezec chyba nic mi sie nie stanie od tego, ze troche po chodze po domu i co zrobie

reklama
Witam z rana! :) Olśniło mnie dziś! Wstawię małą białą kolyskę dla dzidzi do naszej sypialni! Mamy tam niewiele miejsca, miało być łóżeczko ale było by ciasno.. Mąż już się zgodził ;D
I dzięki temu będę mogła zrobić kompletny pokój dla maluszka. Z fotelem do karmienia, komódką, przewijakiem i normalnym łóżeczkiem dla spania w ciągu dnia. [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Ale ja lubię planować ;D
Życzę Wam miłego dnia, powodzenia na wizytach.
Wyruszamy zaraz z M do Supraśla - mogłabym mieszkać w tym małym urokliwym miasteczku ;) Zjemy tam obiad więc odpada gotowanie.
@ikulka.. Czekamy na wieści.. Ściskam mocno!

Hehe, ja już na kartce mam narysowane meble, gdzie co będzie stało, jakie kolory ścian, jaki dywan i koniecznie żółty fotel. :D Meble też już upatrzone.

Cześć tak w ogóle! Zrobiłyście mi smaka truskawkami i malinami, więc poleciałam do Lidla i na śniadanie dziś serwuję płatki owsiane z malinami, bananem, suszonymi daktylami i orzechami nerkowca. Pierwszy tak zdrowy posiłek odkąd jestem w ciąży :D o matko, po co ja się do tego przyznaje..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ikulka leć do szpitala i koniecznie daj znać. Będzie dobrze!

A, wracając do Lidla. Kupiłam już pierwsze rzeczy dla malucha. Matę, komplet spodenki plus bluzka z weluru, dwie pary spodenek (wszystko w neutralnym kolorze szaro-zółtym) i termometr punktowy. Chyba się rozkręcam bo mi mało. :)

Udanego piątku, ja dziś w wyśmienitym humorze co najmniej jakby wiosna miała nadejść.. :)

Do góry