reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Truskaweczka ja uwielbia maliny z lidla i moje córeczki też.Pychotka i nawet zimą smakują tak samo.
A ja nadal rosołek gotuje z odrobiną lubczyku....chyba nie zaszkodzi dzidzi.
Safiya pewnie dlatego że byłaś u genetyka a genetycy to tylko dzielą się z nami swoją wiedzą teoretyczną.
Wiem bo cała nasza rodzina jest pod kontrolą genetykòw.Dla pocieszenia dodam Ci że ja miałam w drugiej ciąży zagrożenie zd 1 do 52 a córeczka nie ma zd mamy tylko tą mikrodelecję odkrytą dopiero niedawno.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AniaCk ja będę podchodzić na połówkowym drugi raz do usg genetycznym ale to tylko po to by wiedzieć bo na terminację tak się nie piszę.
Emikaa super wieści.
Ja też nadal biorę kwas foliowy z witaminami.

Dzień dobry kochane, siadam do Was z kawuchą i małymi bezikami puki mam chwilkę, bo zaraz po synka lecę do szkoły i obiad będę ogarniać. Dzisiaj ziemniaczki i pulpeciki w sosie pieczarkowym, tak baaardzo jak miałam na nie ochotę tak teraz nie mogę zebrać się do zrobienia. Odebrałam też te nieszczęsne wyniki toxo i szczerze nawet nie zajrzałam, pójdę do lekarza bo zeświruje ....

@safiya Kochana moja, czytając to co przeżyłaś nasuwa mi się jedna jedyna myśl. Trafiłaś na bezczelną, wyrachowaną i łapczywą na kase babę! Powinnaś zamiast płacić kupe kasy lecieć do lekarza innego na prywatną wizytę i zmierzyć maleństwo! Nie daj się presji i nie patrz "że to przecież renomowana lekarka". Każdy z takich lekarzy w którymś momencie ma po prostu za dużo kasy i koncerny leków jak i laboratoria dopłacają im żeby żerowali na ludziach, a my mamusie niestety jesteśmy łatwym łupem , bo przecież zrobimy wszystko dla naszego dziecka ! Nie daj się zwarioać , popieram każdą z dziewczyn która napisała Ci żebyś najpierw poszła przebadać maluszka jeszcze raz na spokojnie, sprawdziłą WSZYSTKIE wymiary, Ja tej babie nawet 20 zł bym nie zapłaciła za to co odwaliła... Za taka cene powinnaś mieć ful wypas badanie i usg. Nie daj się zwariować, kochana a tak jak dziewczyny piszą pomyśl o innej opcji :* :* Ja trzymam kciukasy jaką decyzje nie podejmiesz czy jeszcze jedno usg czy wyniki i wiem że będzie dobrze :* <3

Życzę kobietki udanych wizyt dzisiaj, a komu nie gratulowałam to gratuluje :* :*

Anntryb ja w zeszły weeknd zajadałam się arbuzem.Pycha...starsza córka zjadła nawet więcej niż ja.
Ja od zawsze uwielbiam żelki i nic mi po nich nie jest.Ale po wczorajszej pizzy mocno mnie zgaga męczyła ale pizza była pycha.

U nas górna granica nt jest do 2,5Ale ja miałam 2,49 w drugiej ciąży i juź też byłam w grupie ryzyka.A jak teraz wiem nie bez powodu.

reklama
Do góry