Dzień dobry kochane!
Ja dziś wyleguje się w łóżeczku[emoji1]
Wstałam z okropnym bolem głowy gdzieś w potylicy! No i jak to od niedawna bywa rano mnie rwie na wymioty... a że z pustym żołądkiem nie ma czym to wyweaca mi go tylko na drugą strone... najgorsze że w czasie rwania zwieksza się ciśnienie i rozsadza mi dziś czaszkę!! Myślałam że przytulajac się do.kibelka zemdleję tak mnie głowa bolała!
Wzięłam paracetamol i leżę w nadziji że się wchłonie... narazie nie wstaję bo boje się że zwrócę go...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!!!
@25_pixels uwielbiam guacamole!! Narobiłaś mi smaka!!!
@Itta87 witaj! Rozgość się! Zapraszamy[emoji2]
@atfk widzę że mam towarzystwo łóżkowe[emoji16]
Masz rację że dzidziunia najważniejsza!!
Moja szefowa zdecydowanie nie zadowolona... wczoraj na nartach była i chyba jej humor popsulysmy(kolezanka.bo synek jej sie rozchorowal i ja przez to.ze wyszlam z pracy) ogolnie napisalam jej ze wychodze a potem ze dziś mnie nie bedzie to tak jak zawsze coś odpisze tak tu CISZA wiem że czepiała sie coś do tych dziewczyn co zostały w pracy..eh... licze na to że nic chamskiego nie palnie w przyszłym tygodniu...bo już sobie powiedziałam jedno słowo za dużo i pakuję manatki i idę na L4 bez słowa...i niech wtedy sie martwi!!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!! Czekam.na dobre wiesci!!!
@ikulka pędź do szpitala niech sprawdzą co się dzieje... napewno jest ok jak ostatnio, ale sprawdź to chociaż będziesz spokojna[emoji8][emoji8][emoji8] ściskam Cię!!!
Daj znać jak tylko coś będziesz wiedziała!!
@Katy83kk trzymam kciuki za amniopunkcję i jej pozytywny wynik!!![emoji8]
Miłego dnia wszystkim mamuśkom!!!