reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Safiya też uważam, że przed zrobieniem takich drogich badań powtórz usg. To mi pachnie naciaganiem na kasę że strony tej lekarki. Żeby nawet usg nie zrobiła i skasowala 200 zł to już chamstwo.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!! :)) i fajnie, że nas tu coraz więcej. Ale w takim tempie piszecie, że ciężko ogarnąć;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej bardZo dużo piszecie ale to dobrze. Ja też biorę femibion 2 i cena mnie teZ zamurowala, ale wzięłam a potem na Allegro sprawdziłam i jest zestaw x2 plus butla dla maluszka i wychodzi taniej, także warto zaglądać do aptek na Allegro. Jeszcze cenowo dobrze wychodzi Matruelle 60 Kapsulek za Ok 60 zł. Ja staram się nie myśleć o Żadnych badaniach wynikach itp nie chce się stresować. A co do ubrań ciążowych to ja nic nie kupiłam w poprzedniej ciąży i nie kupię w tej. Po pierwsze nic mi się nie podobało a dwa bardzo dużo rzeczy, które były w szafie nadal pasowały i nie mówię tu o dżinsach ale leginsy getry tuniki sukienki luźniejsze bluzki koszule miałam w czym prZebierac i jestem raczej drobniejszą osobą a brzuch spory urósł (w poprzedniej ciąży) bo teraz to jeszcze w dżinsach chodzę, także ubrania nie są dla mnie problemem.

Witam wszystkich !
Ale nabralam ochoty na truskawki przez to zdjecie :) chyba dzis musze sobie kupic :)
Dzisiaj naleciala mnie ochota na kopytka odsmazane i zaraz lece gotowac ziemniaki :D a jutro sobotka to na targu kupie od babci serek bialy i zrobie chyba z nalesniorami :D

Ikulka szybko do lekarza !
Eh jak ja wam wspolczuje tych krwawien.. Ja na szczescie (odpukac) nie czuje sie w ogole w ciazy...czuje sie az za dobrze, w 1 trm zero wymiotow, jeden raz ale to chyba tylko ze poprzedniego dnia sie przejadlam fastfoodem.. Troche meczyl mnie zoladek po duphostanie i nic wiecej. Jem wszystko jak leci.. Czasami sie zastanawialam czy to na pewno dobrze czytajac jak wy sie meczycie... i czy ja na pewno jestem w ciazy.. No ale na szczescie z dzidzia wszystko ok wiec tylko sie cieszyc :)

A dla maluszka tez mnie korci ale zaczekam jeszcze chwilkę potem przejrzę, przeanalizuje wszystko to co zostawiłam po synku i wtedy zabiorę się za zakupy No i licZę na poznanie płci.

Dzień dobry kochane!
Ja dziś wyleguje się w łóżeczku[emoji1]
Wstałam z okropnym bolem głowy gdzieś w potylicy! No i jak to od niedawna bywa rano mnie rwie na wymioty... a że z pustym żołądkiem nie ma czym to wyweaca mi go tylko na drugą strone... najgorsze że w czasie rwania zwieksza się ciśnienie i rozsadza mi dziś czaszkę!! Myślałam że przytulajac się do.kibelka zemdleję tak mnie głowa bolała!
Wzięłam paracetamol i leżę w nadziji że się wchłonie... narazie nie wstaję bo boje się że zwrócę go...

Gratuluję wszystkich udanych wizyt!!!

@25_pixels uwielbiam guacamole!! Narobiłaś mi smaka!!!

@Itta87 witaj! Rozgość się! Zapraszamy[emoji2]

@atfk widzę że mam towarzystwo łóżkowe[emoji16]
Masz rację że dzidziunia najważniejsza!!

Moja szefowa zdecydowanie nie zadowolona... wczoraj na nartach była i chyba jej humor popsulysmy(kolezanka.bo synek jej sie rozchorowal i ja przez to.ze wyszlam z pracy) ogolnie napisalam jej ze wychodze a potem ze dziś mnie nie bedzie to tak jak zawsze coś odpisze tak tu CISZA wiem że czepiała sie coś do tych dziewczyn co zostały w pracy..eh... licze na to że nic chamskiego nie palnie w przyszłym tygodniu...bo już sobie powiedziałam jedno słowo za dużo i pakuję manatki i idę na L4 bez słowa...i niech wtedy sie martwi!!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!! Czekam.na dobre wiesci!!!

@ikulka pędź do szpitala niech sprawdzą co się dzieje... napewno jest ok jak ostatnio, ale sprawdź to chociaż będziesz spokojna[emoji8][emoji8][emoji8] ściskam Cię!!!
Daj znać jak tylko coś będziesz wiedziała!!

@Katy83kk trzymam kciuki za amniopunkcję i jej pozytywny wynik!!![emoji8]

Miłego dnia wszystkim mamuśkom!!!

Witam.
Ja wczoraj znów jak kawka padłam o 21.I noc przespana aż do budzika nawet nie było pobudki na siku.Ale to pewnie przez to że do końca jeszcze nie wyzdrowiałam.Rano wstałam z takim bólem gardła i chrypką.
Ale smak mi zrobiłaś na truskawki Aga.
25_pixels to mamy podobny staż małżeński.
Safiya nie wiem czy Cię pocieszę czy nie ale nie będę owijać w bawełnę.Mi genetyk powiedział że w przypadku nt powyżej a mniej niż 3 to może być niewielka zmiana w genomie taka jak u nas mikrodelecja.Przy trisomiach więc m.inn zespole downa nt jest znacznie większe.Zrób amnio jak się tak bardzo stresujesz.Będziesz wtedy miała pewność.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga85aga to super.U nas trochę inna sytuacja bo mam 2 dzieci z obciążeniem genetycznym i jak w czerwcu w końcu się o tym dowiedzieliśmy to stwierdziłam że już nie chcę ryzykować powtórki ale los zdecydował za nas inaczej więc mam nadzieję że tym razem zasłużyliśmy na zdrowe dziecko.
Dzag82 biedaczko zagoniona.Może przez weekend wpadniesz częściej i częściowo chociaż nas nadrobisz.
Safiya amnio da Ci tylko pewną odpowiedź te testy nieinwazyjnie nie zawsze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry