reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Biedna, nie stresuj sie tak bo malenstwo pewnie tez to czuje. Ja mialam poniżej 2 chyba 1.6 ale lekarz opowiadał ze najlepiej jest do 2 ale granica gorna jest do 3. Takze spokojnie. W ogole cudny ten lekarz, mimo ze wszystko ok to pokazywał gdzie wystepuja różnice jak jest cos zle. Zeby kazdy taki był, to ciezarne by spokojnie spac w nocy mogły.hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
dziś mam oczy jak szparki, spuchnięte powieki, bo tak ryczałam, mało snu ..
wiele rozumiem, ale tego braku badania nie .. dobrze, że on tam nie był ze mną, bo by ta rozmowa inaczej wyglądała ..
@myycha Pani genetyk powiedziała, że moje NT 2,3 to górna granica .. jak ja czytam na ang stronach, że lekarze wyznaczają nawet granicę do 3 ...
niemniej jednak życzę Wam fajnego dnia, wracam popołudniu
Wiiktoriiaaa
Co do spania to ja nie wiem budze się o 5, walkuje żeby zasnąć. Dzisiaj bez skutku. Leze grzecznie żeby męża nie budzić. Wstane po 8 Zjem śniadanie i standardowo będzie mi się chciało spać. Pospie godzinkę i dopiero będę normalnie funkcjonować.
Miłego dnia :-)
Miłego dnia :-)
I
Itta87
Gość
hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
wiele rozumiem, ale tego braku badania nie .. dobrze, że on tam nie był ze mną, bo by ta rozmowa inaczej wyglądała ..
@myycha Pani genetyk powiedziała, że moje NT 2,3 to górna granica .. jak ja czytam na ang stronach, że lekarze wyznaczają nawet granicę do 3 ...
Przepraszam, że wbijam tak z buta. Ale czytam Was od dawna. Dzis jednak z samego rana dostałam takiego nerwa, ze musialam sie zarejesttowac natychmiast. Jak słyszę o tych Sodowskich to nóż mi się w kieszeni otwiera. Byłam w pierwszej ciąży i nigdy więcej. Nie dość że drozej niz wszędzie to czeka się jak za zbożem. Kobiety na recepcji nie miłe. Tragedia. Mnie na drugich prenatalnych nastraszyli jakąś kulka w sercu syna potem mówiąc ze to nic. Koszmar. Koleżanka była jakies dwa miesiące temu zalecili jej Pappa bo tak... a potem dzwonili pilnie z recepcji ze ma się zgłosić tyle szczęścia ze jest wyluzowana babka bo ja bym zeszla. Podsumowując ja bym na Twoim miejscu powtorzyla badanie na spokojnie u kogos innego bo oni lubią naciągac moim zdaniem.
myycha
Jak bedziesz miala chwilke to zerknij i napisz jakie wtedy podczas badania dzieciatko mialo crl, wtedy gdy zmierzyli to nt.hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
Normy:
Dla CRL=45mm (11 Hbd) mediana wynosi 1,2 mm, a 95 centyl 2,1 mm.
Dla CRL=84mm (13+6 Hbd) mediana wynosi 1,9 mm, a 95 centyl 2,7 mm.
I podaj z Pappa wyniki z krwi. Az sie zawzielam i znalazlam moje notatki z czasow gdy mnie wtedy nastraszyli po Pappa w ogole niedopuszczalne, ze nie zrobili pomiaru po raz 2.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
I
Itta87
Gość
A teraz się ładnie przedstawie. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej. A od 6 lat mieszkam w Austrii. Jestem mama 16 mce Tymcia.
Czytam Was codziennie i pozdrawiam serdecznie. Liczę, że sie zaklimatyzuje
myycha
Czesc fajnie, ze ciagle ktos do nas dolacza. Nie widze czy masz suwaczki, w ktorym tygodniu jestes?A teraz się ładnie przedstawie. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej. A od 6 lat mieszkam w Austrii. Jestem mama 16 mce Tymcia.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Hej :-) pewnie ze sie zaklimatyzujesz. Zapraszamy :-)A teraz się ładnie przedstawie. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej. A od 6 lat mieszkam w Austrii. Jestem mama 16 mce Tymcia.
I
Itta87
Gość
Jutro rozpoczynam 14 tydzień. Wszytsko ogarnę i suwaczki ale najpierw śniadanie i gonitwa za Tymkiem, że dał się łaskawie przebrać. Mdłości, zmęczenie mam jeszcze czasami ale od 6 do 11 tygodnia to aż nieprawdopodobne jak czułam się źle. Ale im gorsze mdłości tym lepiej takze tylko się cieszyć
reklama
Dzień Dobry.
Witam z najfajniejszego miejsca na zIemi. ..z mojego łóżka.
Dziś wzięłam wolne.
Wczoraj bolało mnie biodro, a od tego bólu i brzuszek, nie mogłam wysiedziec w pracy, cały dzień męki. A jakim kosztem? ? Medal ktoś mi da?? Dzidziuś pewnie czuł niepokój matki. On najwazniejszy więc dziś przynajmniej pół dnia leżenia.
Wysłałam dzieci do szkoły, zjadłam śniadanie. ..i lezakuje z psiakiem.
Cholera. ..jak zobaczyłam tę truskawki. ..
Safija kochana dla mnie to też jakaś niekompetentna baba! !Jak można wziąć kasę za nic. ..no szok. Według mnie masz całkiem zdrową dzidzie i niepotrzebnie Cię ktoś naraża na taki stres! !Też radze iść na dobre usg.
Masakra ..bym tej babie w ryj dala.
Wszystkim które wizytuja życzę dobrej wieści.
Nowe mamusie witam
Ja dziś oficjalnie zaczynam 15 tydzień. Fiu fiu... kopiaki wyczekane coraz bliżej.
Witam z najfajniejszego miejsca na zIemi. ..z mojego łóżka.
Dziś wzięłam wolne.
Wczoraj bolało mnie biodro, a od tego bólu i brzuszek, nie mogłam wysiedziec w pracy, cały dzień męki. A jakim kosztem? ? Medal ktoś mi da?? Dzidziuś pewnie czuł niepokój matki. On najwazniejszy więc dziś przynajmniej pół dnia leżenia.
Wysłałam dzieci do szkoły, zjadłam śniadanie. ..i lezakuje z psiakiem.
Cholera. ..jak zobaczyłam tę truskawki. ..
Safija kochana dla mnie to też jakaś niekompetentna baba! !Jak można wziąć kasę za nic. ..no szok. Według mnie masz całkiem zdrową dzidzie i niepotrzebnie Cię ktoś naraża na taki stres! !Też radze iść na dobre usg.
Masakra ..bym tej babie w ryj dala.
Wszystkim które wizytuja życzę dobrej wieści.
Nowe mamusie witam
Ja dziś oficjalnie zaczynam 15 tydzień. Fiu fiu... kopiaki wyczekane coraz bliżej.