reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
O nieeee.. Ja wczoraj miałam przygodę z ceramicznym po żelkach.. Nigdy więcej! Mimo że je uwielbiam ;P Oby dziś było spokojnie..

Zrobiłam chłopakom obiad (kasza quinoa, kurczak, warzywka parowane). Wszystko było Ok do momentu Jak wyjęłam kurczaka z opiekacza takich mdłości dostałam, że 20 min ściskałam sedes. Boszzzzz mięsa juz prawie nie jem. I teraz jeszcze kurczak odpada... mężu się zlitował i zrobił mi guacamole , żartując sobie przy tym jakie to korzyści, bo więcej mięska dla nich [emoji23]
1912ade6c0b999916040f4af2d066c52.jpg

Jak za avocado nie przepadałam tak teraz jedno dziennie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Swoją droga. Właśnie dzisiaj zauważyłam jakie mi się piękne, długie i mocne paznokcie zrobiły. Aż zal ich nie pomalować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
dziś mam oczy jak szparki, spuchnięte powieki, bo tak ryczałam, mało snu ..
wiele rozumiem, ale tego braku badania nie .. dobrze, że on tam nie był ze mną, bo by ta rozmowa inaczej wyglądała ..
@myycha Pani genetyk powiedziała, że moje NT 2,3 to górna granica .. jak ja czytam na ang stronach, że lekarze wyznaczają nawet granicę do 3 ...

niemniej jednak życzę Wam fajnego dnia, wracam popołudniu :happy:

reklama
Witam się i ja z rana wyspana jak skowronek. Dziś czeka mnie intensywny dzień wiec nie piszcie za wiele

Do góry