safiya
Fanka BB :)
za .. konsultację??To za co zaplacilas 200 zl jak nie bylo badan?[emoji32][emoji32][emoji32]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za .. konsultację??To za co zaplacilas 200 zl jak nie bylo badan?[emoji32][emoji32][emoji32]
ja mam brać Prenatal Classic + folik 2 x dziennie (na słabą krew)Aa i nie wiem czemu mi kazala folik brac do konca 2 trymestru. A w pierwszej ciazy pamietam bralam tylko w 1 trymestrze.
Ej dziewczyny, a ja mam drugie prenatalne w następnym tygodniu i będę pod sam koniec 13 tygodnia wg usg. To nie za późno? Myślałam żeby już go nie robić, skoro wyszło wszystko okej, ale badania mam umówione u genetyka, który jest najlepszy w Białymstoku i specjalizuje się w tych badaniach i mój M powiedział, że na te badania jeszcze pójdziemy do niego. Że to ważne i niech potwierdzi to co już wiemy.
Ale bobo już tak urósł, że boję się żeby nie był za duży ;P
@safiya nie mogę przeżyć, że Cie ta babka tak nastraszyła i dalej to przeżywam. W dodatku piszesz, że prawdopodobieństwo Ci wyszło 1:500ileś, a lekarze granicę zwiększonego prawdopodobieństwa wyznaczają 1:200 i większe, więc Twój wynik jest ho ho daleko za tą granicą!