reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja ostatnio dostałam ochrzan od M, że non stop na telefonie siedzę :unsure: ale jakbym często nie zaglądała na forum to w życiu bym później nie nadrobiła :eek:
A mi posmakowały maliny z lidla :D jutro muszę kupić więcej bo synek zjadł praktycznie wszystkie :p

Haha mój też mnie ochrzanił odkąd ściągnęłam tą apkę, ciągle mi coś dzwoni :D ale powiedzcie, w Lidlu jak się przechodzi obok tych owoców to od razu tak dają po nosie, że trzeba kupić co nie? Przecież ja te truskawy na wejściu czułam :D

reklama
Eh no jednak nie były same dobre wieści...

Kasia, współczuję. Jednak się nie udało... Głowa do góry, wypłacz się, będzie lepiej.

Adeline, jednak wieści nienajlepsze... Mimo wszystko nadal trzymam kciuki, żeby spełniła się najbardziej optymistyczna wersja wg lekarzy.

Safiya, szczerze mówiąc ja bym była posrana ze strachu po takich informacjach od lekarzy, chyba postaralabym się jednak gdzieś wbić na powtórne genetyczne, a nie umawiają na amniopunkcje, czy tak cholernie drogie testy.

@dzag82 no poryczałam się u tej baby, potem w aucie, a na końcu w domu, rodzice nie wiedzieli, co zrobić, ale nie wiedziałam jak to powstrzymać .. teraz wróciłam, oczy mam spuchnięte, małż z popołudniówki przyjdzie będzie to samo .. widocznie nawet do tego nie jestem stworzona ..

apropo rosołu to właśnie zjadłam ..

mama obłowiła bobo w Lidlu, mi też kupiła kilka rzeczy .. niestety chwilowo nie wzięłam tego do domu ..

@myycha masz rację. W ogóle teraz dział z owocami jest moim ulubionym działem w sklepach :D
@safiya może na prawdę spróbuj zrobić usg u kogoś innego. Ale na pewno wszystko z Twoim maleństwem jest w porządku i jest zdrowe jak ryba :*

To identycznie jak mój mąż ;)) mógłby rosół jeść codziennie ;) i obowiązkowo opalona cebula musi być ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Cebulka, por, pełno selera.. Ja to w ogóle jestem warzywna :)
Ale z kolei przeczytałam, że lubczyk może wywołać poronienie i wyeliminowałam go z kuchni. Tak jak tymianek i rozmaryn.. Ile w tym prawdy i ile by tego trzeba było jeść to nie wiem, ale chucham na zimne ;p

@safiya takie NT miał mój syn, i wtedy robił Usg naprawdę doświadczony lekarz i nawet nie zwrócił uwagi na to, wszystko było ok, i mój syn jest ok :) wiec mysle ze na spokojnie !!! No i z Pappa wynik wg mnie 1:50 byłby problem a nie taki jak masz Ty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do Waszych rosołkow to jak dla mnie rosół to najgorsza zupa ble ble :) zjem, oczywiście ale nie lubię tej wody z kuraka:) zawsze w niedziele obowiązkowo u mnie był w domu, wiec jadłam ale wole wszystkie inne zupy :):) barszczyk czerwony, pieczarkowa, grzybowa, pomidorówka.
A! Rosół jedyne co to smakuje mi nie raz na weselach :):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry