reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jasna pogoda źle kliknęłam i wysłałam, a jeszcze nie skończyłam.

@myycha @MamaT gratuluję udanej wizyty!

Oraju ja też chcę hamburgeraaa! Takiego wielkiego, pysznego z milionem sosików! Mam taką fazę na słono-ostre, że szok. Chyba będzie chłopok [emoji14] wmawiam sobie, że nie ma reguły, ale zobaczymy. Może jutro uda się podejrzeć maluszka :)

Gdzie jest @dzag82? Coś jej nie słychać ostatnio...

Ja też wyszłam za mąż w lipcu :) Dokładnie 27. Też było mega gorąco. Ponad 30 stopni. A mój mąż zgubił na weselu obrączkę [emoji14] na szczęście od wewnątrz mamy grawer z datą ślubu i ktoś z gości znalazł i mu podał, ale no weźcie, kto na własnym weselu gubi obrączkę!

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hehe jesteście niemożliwe :D wydaje mi się, że @dzag82 nie pisze nic od wczoraj, a wy już wariujecie :p
ale to prawda taka produkcja, że idzie się pogubić, chyba dużo z nas na zwolnieniu :p

Mahoniowa to fakt...stare ale jare.
Dasz radę mamuśka.Szczerze mówiąc to ja już nie pamiętam jak to jest mieć niemowlę.Mąż mówi że szybko sobie przypomnę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha mój też zgubił i to nie raz a 3... 1) wesele biesiada przy stole w miesiace do kwietnia dotarlismy i wszyscy goscie szukali po naszym stole gdzie mogla polecieć bo spadla jak klaskal. 2) plaża hotelowa w Agadirze znalazła się po 2 dboach jak zgarnelam z plaży faceta z wykrywaczem metalu. Machnął 2 razy po boisku do siatki i voile. 3) klaskal i sama zleciala z palca na szczescie kolega w locie złapał. Po tym zmniejszylismy obraczke az o 2 rozmiary.

Zazdroszcze wam zachcianek ja nadal mam jadło wstręt wszystko smierdzi i odbija się pustką...

reklama
Do góry