reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Przysnęłam na moment i TYYYYLE nadrabiania[emoji1]

@Maargaretkaa super ze Usg w pożądku i maluszek cały i zdrowy!!![emoji8]

@GuaRaNa mała zna literki i próbuje je zlepiać, próbowała to rozszyfrować ale na szczęście zbyt skomplikowane i sobie darowała[emoji16]
Ja kiedyś miałam nadzerke po Lence ale erok temu udało się jej tam jakimś dowcipnym lekiem pozbyć i naprawde badało mnie 3 ginekologow od początku ciąży i nikt nic nie zauważył, a tak gdybym wiedziała to myślę że stres byłby mniejszy znając potencjalną przyczynę...

@anntryb ale Ci mężczyźni potrafi się kochani zrobić jak mają ciężarówkę w domku[emoji1] Mój jak ostatnio się scielismy sam w trakcie przerwał i prawie płakał przepraszając że on nie chce mnie denerwowac[emoji8] Ale naprawde nademną skacze i tak bardzo się stara żeby mi było dobrze! Na codzień bez ciąży jest bardzo opiekuńczy ale w tej ciąży wyjątkowo! Fakt że jak byłam w ciąży z Lenką to nie mieszkalismy razem(dopiero jak się urodziła wprowadzil się) więc aż tak chyba nie miał mozliwości się zaangażować... teraz nadrabia... a ja rozpuszczona królewna narzekam momentami że przesadza ale w środku aż kipię z zadowolenia[emoji16][emoji16][emoji16]

@Morawka czyli skoro my 3 razy przed ovulką tylko to musi być dziewczyna!!! Zapomniałam zupełnie o żywotności żeńskich plemników!!! Czyli przy dobrych układach będzie druga córka[emoji16] Tak jak wczesniej było mi obojętne co do płci tak od jakiegoś tygodnia dwóch bardzo bym chciała Alusię!!! Ale jak to chłopak to kocham z całego serca i też się bardzo ucieszę!

@annytyb porównywanie ciąży to nic... potem jak się dzidziule pojawią to dopiero bedzie.... ten szybciej siedzi raczkuje chodzi mowi... itd przerąbane... dobrze że z Leną nie było w rodzinie tak małej różnicy ale kuzynki córka 6msc starsza i było np. Porownanie że tamta tak szybko ogarnela sikanie a Lenka nie...[emoji53]
Teraz druga kuzynka(siostra tamtej) też jest w ciaży wg.ginekolog po hcg ma termin na 23.07 ale z USG jak miała wynika że jej maluszek tylko ok.9 dni starszy od mojego czyli na początek sierpnia... tu dopiero będzie pole do porównywania... a ja mam to gdzies... w CV nikt się mojego dziecka nie zapyta od kiedy chodzi, mowi czy korzysta z toalety! Na wszystko przyjdzie czas!!! Nachodzi sie, namówi i nasika do kibla w swoim życiu...!!! Chociaż porownywanie jest irytujące...
Ale dzieciaki jak się spotkają to się świetnie bawią!! To ogromny plus!

Jak ktoś potrzebuje to w PL z kofeiną jest APAP Extra

@Tyllkaaa musi być dobrze z wynikami moja znajoma miała podobnie i potem okazało się że jest ok!'U Ciebie też tak będzie! Zobaczysz[emoji8]

@myycha super że wizyta OK maluszek już kawał kobietki[emoji2]

@o.paulina ja chętna na ten rosołek!!!! Mniam... kocham rosół!!!

@MamaT super że mogłaś zajrzeć do maluszka i że wszystko Ok[emoji1]

Nam w marcu stuknie 5lat w związku małżeńskim[emoji16] A razem jesteśmy 9lat w grudniu bedzie 10!!! A dopiero Go poznałam...

@ikulka trzymam kciuki że Ci przejdzie[emoji8] Te plamienia są straszne!! Stresują nas, a przecież w naszym stanie to nie wskazane...weź może nospe magnez...mam nadzieję że do rana Ci przejdzie!!!

reklama
Myycha super wieści.
Wiiktoriaaa też tak miałam długo.Nawet teraz nikt mi nie wierzy że mam 37 lat.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w kwietniu 36 i też mało kto wierzy.
A jak stanie koło mnie mój 15 niemal letni synek, który jest z 15 cm ode mnie wyższy. ..to czuję się jak jego mŁodsza siostra.
Fajnie tak.
Czuję się na 20...parę

Evelinia mam 15 miesięcznego synka[emoji4]

My jesteśmy zaręczeni od ponad roku, a ogólnie razem jakieś 4 lata[emoji4]

Kuźwa zjadłam naleśnika z nutellą i mnie zgaga złapała[emoji36]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myycha no udało Ci się.Ciekawe czy u mnie będzie też chłopak dla odmiany czy 3 dziewczynka.
U mnie jutro rosołek będzie.A na kolację była pizza.

Nie zapeszac...ale lepiej mi od kilku dni. Nie odbija mi sie. Jedzenie zostaje w zoladku. Czy najgorsze za mna? Boje sie cieszyc ;)

Ikulka o cholercia...zawsze cos

Ja rosol gotuje bez cebuli. Ale czasami zabek czosnku wrzuce

Podobno na migrene te tabletki Migea pomagaja. Ale niewiem jak sie maja do ciazy.

O.paulina ja też jestem maniaczką zup a rosół to moja ulubiona.Moje córeczki też wolą zupy niż drugie danie.
MamaT gratuluję udanej wizyty.

reklama
@o.paulina Ciążowe grzeszki nie są złe! :D
@MamaT Super nowinka! :)
@Mahoniowa Buhehehe :D napromieniuje :D Mój M mówi, że jak robot siedzę z telefonem w ręku i świat do mnie nie dociera. A tu wręcz przeciwnie! Brzuszki z różnych stron świata ;p
@ikulka Jak się teraz czujesz..? Heh.. Tyle nerwów..

My robiliśmy dzidzię w dzień owólki i działaliśmy przed. Ciekawe co będzie ;)
A ślub braliśmy 16 sierpnia 2014. Ciekawe czy maluch pojawi się wtedy na świecie czy w inny dzień ;)

Do góry