reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@kurektyna ale po tych 3 razach się nie udało, dopiero w następnym cyklu zobaczyłam 2 krechy :) także u nas nadal niewidoma :)

@aftk super wyniki :) oby tak dalej!

@ikulka daj znać jak czy przeszło do rana... To Ty miałaś tę nadżerkę? Już mi się wszystko plącze...

@o.paulina rosołek wygląda pyyysznie! U Ciebie się daje listki laurowe? U mnie nie... Co rodzina to obyczaj :) i nie daję zielonego bo mam uprzedzenie z dzieciństwa [emoji14] zawsze i tak wygrzebuję

@Maargaretkaa i @Qńka super wieści! Gratki!

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed telefonem ale to też promieniowanie.
Mi też stopniowo dopiero wraca apetyt.Rano zjadłam 2 drożdżówki z makiem i potem długo mi sę odbijało makiem.Nie mam nadal ochoty na słodycze.
Ikulka...o jejku.
Mahoniowa ja i tak najstarsza z Was jestem chyba.
Evelinia ja też rzadko je biorę ale jak ból głowy nie mija i zaczynają się zawroty głowy i mdłości to sięgam po nie.
Atfk to odpoczywaj dużo.Gratuluję dobrych wyników.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaCk gratuluje udanej wizyty :)

No my też działaliśmy przed owulką ale w sumie dlatego że potem wylatywałam z przyjaciółką za granicę więc nie mieli byśmy jak potem w tym cyklu :) więc może to kolejna przesłanka za dziewuszką [emoji322]

Ale mi któraś narobiła smaka na KFC chyba spać nie będę mogła w nocy ;) widać że już nam coraz lepiej bo zachcianka goni zachcianke ;)

p19uflw1jarcljhd.png

Ja przed telefonem ale to też promieniowanie.
Mi też stopniowo dopiero wraca apetyt.Rano zjadłam 2 drożdżówki z makiem i potem długo mi sę odbijało makiem.Nie mam nadal ochoty na słodycze.
Ikulka...o jejku.
Mahoniowa ja i tak najstarsza z Was jestem chyba.
Evelinia ja też rzadko je biorę ale jak ból głowy nie mija i zaczynają się zawroty głowy i mdłości to sięgam po nie.
Atfk to odpoczywaj dużo.Gratuluję dobrych wyników.

Jesteśmy stare ale jare [emoji3] [emoji3] tyle że to moje pierwsze a Twoje trzecie i juz trochę doświadczenia masz. Czego Ci zazdroszczę [emoji3] ja się boję nawet wziąć na ręce bejbika.

Z owulką to 50/50 :p jednym się uda trafić w płeć a innym nie :p ja w drugiej ciąży zaszłam dzień po owulce na 100% czyli powinien być chłopiec a okazało się że córeczka. A teraz to nawet nie wiem bo myślałam że nie miałam owulki w cyklu w którym zaszłam :p zresztą na bb jest wątek o planowaniu płci (kiedyś podczytywałam) i powiem Wam, że jest właśnie szansa jest 50/50
@AniaCk gratuluję wizyty i zdrowego maluszka :)

Jest jedna ogromna roznica w tych ciazach, z chlopcami mialam bardzo dlugie cykle, dopiero ok 40dnia wychodzily jasniutkie kreski na tescie, a w tej jakims cudem owulka byla wczesniej i juz 28dnia mialam dwie grube krechy. Wedlug kalendarzyka jak teraz zerkam to dzialalismy przed i w owulke, potem kilka dni przerwy. Zycze Ci dziewuszki jak bardzo pragniesz, chociaz wiadomo, kazda plec jest ok byle dzieciatko zdrowe :)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, też jestem tego zdania , że najważniejsze by było zdrowe i oczywiście kochać mniej się nie da ja jednak czuję, że to ona a nie on no nie wiem jak to opisać kocham tą moją fasolinkę bezwarunkowo 4 m-ce się staraliśmy bez gwarancji na płeć :D tak poprostu zaciekawiła mnie Twoja sytuacja
Nie mniej cieszę się z Tobą , że latorośl zdrowa a jeśli lekarz mówi że 75% dziewczynka to nie bez powodu

reklama
Kurektyna to fakt z tym porównywaniem.Ja to mam dobrze bo w PL bywam raz na rok to nie uczestniczę w tym wyścigu szczurów.Tym bardziej że moje dziewczyny zawsze na samym końcu by były.
Mi w sumie też obojętne.Będzie 3 dziewczynka też się ucieszę a będzie chłopak to mąż spuchnie z dumy.
Atfk ja mam małe jeszcze córeczki to może dlatego nie wierzą bo Emi się urodziła jak miałam 31 lat.
AniaCk gratuluję udanej wizyty.
Klusek pewnie nie wskazane są w ciąży.Miejmy nadzieję że to koniec już naszych mdłości.

Do góry