reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Evelinia bo ja ogólnie ciąże bezobjawowo przechodzę[emoji16] zarówno tą jak i poprzednią. Jedynie zmęczenie daje w kość ale tylko w pierwszym trym. Od drugiego jestem jak nowo narodzona[emoji4] dzięki Bogu, no jak czytam jak wy się biedne męczycie to aż mam ciarki[emoji32]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Eee no to masz super, ja odziwo tak męczące mdłości miałam tylko w tej ciąży ale przeżyłam i oby już było tylko z górki
A dzieciaczka w jakim masz wieku ? Chłopca czy dziewczynkę?

Kotomiś my z mężem pracujemy w tej samej firmie.Ma to dużo plusów bo po urodzeniu dziewczynek szli nam na rękę z grafikiem i pracowaliśmy w osobne dni.
Qńka dobrze że zawitałaś ponownie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Qńka gratuluję zdrowej dzidzi.
Ja też test robiłam wieczorem jak mąż przyjechał z pracy z testem i też się dziwiłam skąd takie grube krechy.

Evelinia tak wyglądają.
1486052335-aaaaaa.jpeg

Dziękuję luska1979 muszę u siebie w Tesco luknąć
Ja bardzo rzadko biorę tabletki w ciąży, ale niestety nie raz nie ma zmiłuj

Dzieki dziewczyny! Wiem, ze to sie moze zmienic, ale sie ucieszylam ogromnie. W sumie jakby chlopak byl to tez, no ale wiecie jak to jest, po 2 chlopcach dziewczynka to mila odmiana :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
myycha a można wiedzieć jak działaliscie w szczęśliwym cyklu i czy jakoś inaczej ciążę przechodzisz?
Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz też mam dwóch synów więc wiesz
Nie chcę się nakręcać ale też czuję tym razem dziewczę , też inaczej ciążę przechodzę ale usg jeszcze nie było tak tylko snuje

Gratulacje udanych wizyty☺
Ja dziś odebrałam wyniki testu papa.Napisali ze niskie ryzyko więc jestem szczęśliwa. Zresztą nie spodziewałam się niczego innego☺.

Zazdroszczę Wam że znacie płeć. U nas to Jeszce wielka nieznajoma.

Jutro biorę urlop na żądanie , boli mnie to biodro...muszę wylezec☺.I liczę że ulzy!

reklama
myycha a można wiedzieć jak działaliscie w szczęśliwym cyklu i czy jakoś inaczej ciążę przechodzisz?
Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz też mam dwóch synów więc wiesz
Nie chcę się nakręcać ale też czuję tym razem dziewczę , też inaczej ciążę przechodzę ale usg jeszcze nie było tak tylko snuje
Jest jedna ogromna roznica w tych ciazach, z chlopcami mialam bardzo dlugie cykle, dopiero ok 40dnia wychodzily jasniutkie kreski na tescie, a w tej jakims cudem owulka byla wczesniej i juz 28dnia mialam dwie grube krechy. Wedlug kalendarzyka jak teraz zerkam to dzialalismy przed i w owulke, potem kilka dni przerwy. Zycze Ci dziewuszki jak bardzo pragniesz, chociaz wiadomo, kazda plec jest ok byle dzieciatko zdrowe :)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry