Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mam lata dopiero :-) miałam 16.07Hahahaha my mieliśmy 7.07 i pogoda była idealna dzidzia w 4 cyklu jesteśmy w szoku bo już mam swoje lata
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Eee no to masz super, ja odziwo tak męczące mdłości miałam tylko w tej ciąży ale przeżyłam i oby już było tylko z górkiEvelinia bo ja ogólnie ciąże bezobjawowo przechodzę[emoji16] zarówno tą jak i poprzednią. Jedynie zmęczenie daje w kość ale tylko w pierwszym trym. Od drugiego jestem jak nowo narodzona[emoji4] dzięki Bogu, no jak czytam jak wy się biedne męczycie to aż mam ciarki[emoji32]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję luska1979 muszę u siebie w Tesco luknąć
myycha a można wiedzieć jak działaliscie w szczęśliwym cyklu i czy jakoś inaczej ciążę przechodzisz?Dzieki dziewczyny! Wiem, ze to sie moze zmienic, ale sie ucieszylam ogromnie. W sumie jakby chlopak byl to tez, no ale wiecie jak to jest, po 2 chlopcach dziewczynka to mila odmiana
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest jedna ogromna roznica w tych ciazach, z chlopcami mialam bardzo dlugie cykle, dopiero ok 40dnia wychodzily jasniutkie kreski na tescie, a w tej jakims cudem owulka byla wczesniej i juz 28dnia mialam dwie grube krechy. Wedlug kalendarzyka jak teraz zerkam to dzialalismy przed i w owulke, potem kilka dni przerwy. Zycze Ci dziewuszki jak bardzo pragniesz, chociaz wiadomo, kazda plec jest ok byle dzieciatko zdrowemyycha a można wiedzieć jak działaliscie w szczęśliwym cyklu i czy jakoś inaczej ciążę przechodzisz?
Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz też mam dwóch synów więc wiesz
Nie chcę się nakręcać ale też czuję tym razem dziewczę , też inaczej ciążę przechodzę ale usg jeszcze nie było tak tylko snuje