reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Z tego co wiem to detektorem zlapiesz troche po 20tyg i podobno wiecej przynosi stresu niz uspokojenia :D bo dzieci rzadko chca wspolpracowac a mama stres, ze tetna nie ma.

Matkooo ale mnie lepetyna zaczela bolec. Jak na zlosc Mlody akurat wstal wczesniej niz zwykle i z mojej drzemki nici, obudzil sie akurat jak usiadlam po sprzataniu i ogarnieciu obiadu..
Slonce swieci jakos tak za mocno w te brudne okna, wkurza mnie. A na 16:30 do Kato na prenatalne, moze ze stresu ten bol

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie będzie dobrze
Odstresuj się ,weź apapa i myśl pozytywnie
Ja wczoraj byłam na wizycie u Neurologa, bo jestem migrenowcem i ona powiedziała, że czasami warto wziąść jedną tabletkę za wczasu niż chodzić z bólem.

reklama
Noo cudnie Angelika mi przypomnialas ten cudny moment. Ja 8 dni po owulce zrobiłam bete.Poziom wyszedl " wysoki".Czułam ze jestem w ciąży . Po drodze zrobiłam 2 testy. ..bez kresek ale było najzwyczajniej za wcześnie. 2 dni przed okresem zrobiłam test po poludniu-wyszedł blady znak, za telefon do męża i cichutko z łazienki ze chyba widzę blada ale jest. Nie chciałam żeby dzieci slyszaly. W dniu miesiaczki rano kreska była już widoczna i tak oto dziś kończę 14 tydzień.
I też hormony buzuja bo kocham to dziecko nad życie.

Wczoraj mój mąż po drinkiu urodzinowym u przyjaciela. ..tak mi dziękował za to że go przekonałam do tej decyzji że byłam w szoku . Stuka w brzuch i mówi " cześć typku".

@beata1313 , @evelinia dziękuje :* masz racje na szczęście odpukać nic się nie dzieje i oby tak już było :*

@Angelika:) u mnie było 4 dni po spodziewanej @ , i jakoś jeszcze mi się nie chciało robić tego testu ale zdziwiłam się bo ledwo odstawiłam plastry i wydawało mi się to bardzo dziwne , że od razu jakieś przesunięcia wychodzą. Nie mogłam uwierzyć jak pokazała się baardzo blada druga krecha, a że moj M. szedł na rano do pracy to jeszcze zaspanego zaatakowałam żeby mi powiedział czy widzi to co ja. Potwierdził ale był tak zaspany że entuzjazmu nie pokazał dpiero po kolejnym teście jakoś tak dotarło :D

Angelika, Mari to jestesmy umowione do zoo :-D

Co do testu moj maz się pytał czy mam juz okres a ja mu mówiłam za 3 godziny i tak ciągle aż 4 grudnia przed pracą zrobilam test. Mezu spal i poszlam mu powiedzieć ze za 2 dni sa mikolajki i mam prezent... Obydwoje byliśmy zaskoczeni bo jednak 1,5 roku starań i tracilismy nadzieje.

Noo i u nas to był pierwszy cykl starań więc tym bardziej on szok złapał żę to tak można :D HA HA HA

Co do warszawy hmm też mam szmat drogi i raczej na mnie nie liczcie. Jestem kierowcą (chyba z poołania, bo to kocham ) i wszędzie lubię sama a nie pociągiem itp, Nie powiem jechałam za Franfurtu nad Menem (jakieś 880km) z tą moją dwójką roztrzepaną i to sama ale na Wawę się nie puszczę :)
Zapraszam na Wrocław :D zoo też jest hi hi ^^

Ja w sumie odkąd się zagnieździło to byłam pewna że jestem w ciąży bo temperature mierzyłam i zaczęła być wyższa ale mój nie chciał zbytnio wierzyć że tak od razu się udało, potem żaden test mi nie wychodził, okres mi się spoźniał a zawsze miałam prawie punktualnie ;) 4 dni po dalej testy mi nie wychodziły i byłam już mega wkurzona w końcu kupiłam taki najtańszy w rossmanie i pojawiła się bladziutka kreseczka ;) to pojechałam zrobić bete i już wtedy u mojego był szał radości bo uwierzył wreszcie na 100% :)

1486037065-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

Ja już po amniopunkcji własnie nie dawno wyszłam.Nie było źle, tylko dyskomfort troszkę,a później po było mi nie dobrze i słabo więc kazali mi leżeć. Mam teraz uważać i jeśli ból się pojawi bądź plamienia to może być poronienie i trzeba wtedy przyjechać do szpitala,ale mam nadzieję,że będzie dobrze. Za 3 tygodnie wyniki.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry