reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Na szczęście nie, mam długa kurtkę i nie odczułam tego tak bardzo. Masz racje wszyscy poczuli wiosnę, to ja nie wiem dlaczego ja jak debil przed moim kawałkiem domu na chodniku sypie solą albo piaskiem żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia że komuś się coś stało. A tu pod szpitalem taki numer po prostu tragedia ....

Dobrze,że nic się nie stało, bo znam przypadek, że łożysko zaczęło się odklejać i leżenie około m-ca
Jesteś przezorna więc sypiesz a wg mnie za mało ludzie skarg wnoszą , bo może gdyby grube odszkodowania mieli płacić to inaczej by do tego podchodzili

reklama
Przeglądałam właśnie zdjęcia na telefonie i aż się uśmiechnęłam jak przypomniałam sobie reakcje widząc ta druga kreskę. Pamiętam że wstałam do pracy a że test miałam z poprzedniego cyklu bo okres się spóźnial. To postanowiłam zrobić test na następny dzień po spodziewanej miesiączce. Myśląc "a ciekawe czy wyszło nam za pierwszym razem ?" smialam się z tego że to nie możliwe... A jak zobaczyłam ta bladziutka kreskę to stałam przez 2 min wryta że wzrokiem w test i wysłałam to zdjęcie mojemu bo był już w pracy "Czy ty też widzisz tu druga kreskę?" a on w szoku zadzwonił i powiedział "że no kreska jak ch**j" hehe [emoji23]
Byliśmy oboje w szoku niesamowitym.. tysiące myśli... zawał serca i radość...
Pobiegłam szybko do apteki w której myślami że zwymiotuje na środku tak strasznie mnie mulilo i krecilo się w głowie.. Pani w aptece powiedzialam w wielkim szoku "yyy chyba potrzrbuje test ciazowy a właściwie to z 4" następne testy zrobiłam już w pracy a każda kreska coraz wyrazniejsza .... [emoji173]

A jak było u Was bo chyba o tym nie rozmawiałyśmy [emoji2]
1486035756-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie mogę doczekać się już ruchów dzidziusia...pewnie jakieś 3 tygodnie jeszcze.
W lutym to mój mężunio ma urodziny 26 i brat 21.
Morawka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co wiem to detektorem zlapiesz troche po 20tyg i podobno wiecej przynosi stresu niz uspokojenia :D bo dzieci rzadko chca wspolpracowac a mama stres, ze tetna nie ma.

Matkooo ale mnie lepetyna zaczela bolec. Jak na zlosc Mlody akurat wstal wczesniej niz zwykle i z mojej drzemki nici, obudzil sie akurat jak usiadlam po sprzataniu i ogarnieciu obiadu..
Slonce swieci jakos tak za mocno w te brudne okna, wkurza mnie. A na 16:30 do Kato na prenatalne, moze ze stresu ten bol

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika szkodzić napewno nie szkodzi detektor tętna płodu.
Patik80 u nas to samo Emi nie znosi jak jej coś z włosami robię dlatego ma krótkie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I kurcze .. kawałek drogi jest...
Ale myślę że wszystkie kiedyś spotkamy się w centrum w Warszawie! Kiedyś będziemy musialy się poznać i nasze maleństwa :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hoho, do Warszawy to mam pół świata drogi! Ale nam pendolino do Warszawy jeździ nawet z tej naszej dużej wiochy ;) Drogie jak nie powiem co, ale jeździ ;)

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry