reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Angelika:) a skąd jesteś? Mnie tam bałagan nie przeszkadza, bo czuję się wtedy jak u siebie :D

Mój synek urodził się 5 lutego, a mój brat 8 :D pamiętam, jak mnie prosił, żebym wstrzymała się z tym rodzeniem do jego urodzin [emoji14] No ale Szymek postanowił być punktualny. Brat był zawiedziony [emoji14]

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Morawka powiem Ci lepszy numer :D Mój syn się urodził 3 grudnia, 5 urodził się brat mojego M. i synek jego siostry , a 7 urodził się syn brata mojego mężowatego :p Nikt nie trafił w 100 z datą 6 grudnia hi hi hi, a jeszcze jeden chłop miał się urodzić 6 wedle karty ciąży ale niestety jako wcześniak urodził się na początku listopada

Qwa!!!
Z godzine temu zakuło dziwnie w podbrzuszu tak promieniujc do pochwy... taki chwilowy bol...myslalam moze gazy czy co teraz byłam w toalecie i patrze krew... nieduża ilość ale jest... mam dosc... Zresztą mam wrazenie że mnie pokuwa gdzieś w podbrzuszu...narazie jestem w pracy... wiec będę musiała wyjść!!! Tak strasznie sie boję!!! Narazie polozylamr się na lezaku i czekam aż dotrze kolezanka do pracy...[emoji24]
Nie wiem co się dzieje wtedy moglam zwalić na przytulanki z mężem teraz nic takiego nie miało miejsca...
Pojade na IP ale sobie mysle ze popatrza jak na wariatke która co tydzien pprzyjezdza...[emoji20]

apisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Kurektyna w d... z tym co ktoś sobie pomyśli to ich praca .Masz prawo się martwić o swoje maleństwo,mam nadzieję że wszystko jest ok. Może faktycznie jak pisze Mahoniowa nie możesz pracować !

@Angelika:) a skąd jesteś? Mnie tam bałagan nie przeszkadza, bo czuję się wtedy jak u siebie :D

Mój synek urodził się 5 lutego, a mój brat 8 :D pamiętam, jak mnie prosił, żebym wstrzymała się z tym rodzeniem do jego urodzin [emoji14] No ale Szymek postanowił być punktualny. Brat był zawiedziony [emoji14]

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz mieszkam w Ozorkowie ale za jakieś 2 miesiące wracam do Łodzi do miasta rodzinnego :)
Zapraszam !

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

a jeszcze żeby było śmiesznie jak poszłam robić wyniki zaliczyłam glebę pod samą izbą przyjęć na lodzie !! Czujecie bluesa ? ! nic nie posypane kompletnie , parking sliski jak cholera i pozamarzane kałuże ehhh .... Chyba nie mieli jeszcze sprawy o odszkodowanie na koncie
Tyllkaaa o kurcze a nic Ci nie jest ?
Chyba wszędzie przestali sypać, wiosnę już poczuli,u nas to samo można na łyżwach jeździć

Dziewczyny jakie macie zdanie o detektorze tętna płodu. Bardzo bym chciała podsluchiwac maluszka ale czy myślicie że na pewno by to nie szkodzil?

Tyllkaaa o kurcze a nic Ci nie jest ?
Chyba wszędzie przestali sypać, wiosnę już poczuli,u nas to samo można na łyżwach jeździć
Na szczęście nie, mam długa kurtkę i nie odczułam tego tak bardzo. Masz racje wszyscy poczuli wiosnę, to ja nie wiem dlaczego ja jak debil przed moim kawałkiem domu na chodniku sypie solą albo piaskiem żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia że komuś się coś stało. A tu pod szpitalem taki numer po prostu tragedia ....

@Angelika:) to jest to samo urządzonko które ma położna lub ginekolog. To nie może zaszkodzić bo nie stosowali by tego w przychodniach i szpitalach. Jak dla mnie zbędny wydatek, bo jednak troche to kosztuje. Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim wspaniałych wieści :)
Adeline jestem z Tobą! Od razu zdawaj relacje co i jak bo martwię się strasznie. Ale wierze że będą pozytywne informacje :)

Ja od dwóch dni nie mogę się z łóżka podnieść.. rozleniwilam się strasznie i moje urodziny dzisiaj będą przelezane w łóżku ale bardzo ta opcja mi się podoba :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! ;)

Angelika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia najskrytszych marzeń

Do góry