Witam nowe mamusie
Ja się dziś tak źle czuje :-(nie pamiętam żebym przy pierwszym dziecku miała takie mdłości fuj.. Nie zjem nic źle, zje ... jeszcze gorzej..no litości, wszystko mi śmierdzi. Najlepiej mi smakują owoce. Do sklepów nie wchodzę bo między regałami kręci mi się w głowie.. no mówie Wam śmiech na sali
blerka taka pamiątka to bardzo dobry pomysł sama bym chciała takie dostać od swojej mamy.
the_white_one no kobiecie to rzeczywiście nie dogodzisz
za wysokie źle, za niskie też źle
najlepiej nie robić nic i czekać co przyniesie los
marand dobrze że pójdziesz do lekarza później. Ominie cię ten stres który ja teraz przechodzę..
lizosomek no produkcja postów ruszyła pełną parą i dobrze
także trzeba być na bieżąco
) a smutki a sio!!! idźcie precz!!
loveboiled a jak to się sprawdza wg tego kalendarza?? mi się marzy druga córeczka no uwielbiam dziewczynki, a mąż z kolei wolałby chłopca no wiadomo
ale będzie co będzie byle zdrowe. Nie przykładamy tak się do płci
JInx też słyszałam o tym że w dniu ovu szanse na chłopca są większe bo plemniki męskie są szybsze. My majstrowaliśmy z dwa dni przed ovu to niby wychodziłaby córcia no zobaczymy
starajaca25 witam Cie
maartuszkaa89 nie martw się i melduj nam się po wizycie z dobrymi wieściami!:-)my tu zarażamy optymizmem
magdus92 intuicja matki jest niezawodna. Tobie też lęki trzeba odgonić?? A sio lęki spadać nam ..
Anma14 mój mąż bardzo optymistycznie
już zaczyna swoje.. tego ci nie wolno.. tamtego ci nie wolno.. słodki jest
a prezent wymyśliłaś super! naprawdę
jak będziesz miała to koniecznie się pochwal
mama_jiz u mnie też rmf święta rządzi
)