reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Wrzucę wam zdjęcie jakie dostałam ostatnio pęcherzyk z zarodkiem 20141209_135336.jpg

Załączniki

• 20141209_135336.jpg
    20141209_135336.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Trzymajcie kciuki mamuski jak to sie swietnie slyszy :) ja bede mamuska nie moge uwierzyc na dzidzie chyba wczesnie bo z testu wynika 4 tydz oby cokolwiek bylo widac :)

Dziolszki a moze zalozymy osobny temat, w ktorym bedziemy wrzucac zdjecia z usg? :) Beata, takie malenstwo, ze wcale sie nie dziwie ze serduszka nie bylo widac :) W nastepnym tyg juz bedzie pieknie bilo :-)

Witajcie

mi dzisaj z rana znowu z glodu slabo bylo. Od razu jak wstalam poszlam zrobic sniadanie a i tak slabo mi sie zrobilo. Musialam sie na sofe na chwile polozyc. Dobrze ze tescie spali, nie musialm sie glupio tlumaczyc.
A w poldnie troche dopadly mnie mdlosci. A juz myslalam ze mnie omina.
Witam nowe mamusie. Dziewczyny wszystko bedzie dobrze. Trzeba byc dobrej mysli! Bedziemy sie tutaj wspierac.

Ja tam jem owoce morza i to sporo bo tutaj w es jest ich duzo i sa czestym skladnikiem w danich. Zaden lekarz tutaj nie mowi ze nie mozna ich jesc. Wiadomo ze nie mozna jesc rzeczy surowych typu ostrygi ale owoce morze smazone, gotowane, duszone itp jak najbardziej mozna.

Kasietta ja wogile nie bede kupowala ciuchow ciazowych. W swoim czasie kupie luzniejsze bluzki czy sukienki obcinane pod biustem i tyle. Mam z poprzedniej ciazy jedne dzinsy ciazowe i prawie wogole w nich nie chodzilam, nosilam legginsy pod brzuchem.

Anma 14 ladny prezent dla przyszlych dziadkow :-)

Co do plci ja w poprzedniej ciazy chcialam miec dziewczynke ale czulam ze bedzie chlopak a jest jednak dziewczynka :-)
Teraz tez bym chciala dziewczynke. Dziewczyny sa fajne :-) ale jak bedzie chlopak to pewnie oszaleje na jego punkcie i bedzie synus mamusi :-)

Mama jiz zadroszcze sniegu... A co do pustego pecherzyka to chyba wszystkie mamy takie obawy. Ale trzeba myslec pozytwnie i napewno na najblizszej wizycie bdzie juz bilo serduszko

JImx ja bym poszla prywatnie. Czekac az tyleeee..

Beata ale malenstwo. Piekne. A za tydzien bedzie wieksze i z bijacym serduszkiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry