reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witam nowe mamusie :)
Jak miło bylo was poczytać wszystkie - nadrobilam wcxorajsze zaleglosci:D Gratuluje cudonych info I pierwszych wizyt. Ja juz tez nie moge sie doczekac do 27 grudnia by zobaczyć dzidzie. Usg w PL bo tu dopiero na 22 stycznia mam.
A tymczasem wczorajszy dzien okropny, nudności, ból glowy I piersi, ciagle śpiąca I na dod wysypka uraczyla mnie swoja obecnością- pewnie uczulenie na proszek (?)
Ech I jak tu sie pakować?
A to juz w sobotę wyruszamy na święta:)

Dzień dobry :-) Jak Wam mija dzień? Ja umylam okienka a teraz leże i odpoczywam, jak m wróci to powiesi firanki.
3mam kciukasy za dzisiejsze wizyty :-)

Powiedzielismy wczoraj małemu ze będzie miał brata albo siostrę, ucieszył się ogromnie. Dzisiaj dawał mi tabletki i w pewnej chwili przystanal i mówi "mamusiu a jak te tabletki trafia do brzuszka dzidzi i jej się cos stanie?" Kochany bąbel, będzie z niego super brat:-)

beata88 do PL- do mamusi I tatusia:D bo ja z tych co w UK mieszkają
Fioleczka89 ja dzis w pracy, ale skupuc sie nie mogę na niczym:)
Tyle emocji we mnie i dzisiaj jeeeeszcze bez nudnosci- huraaaa!!

akuku, dwoch chlopcow. jozio 9 lat i luai 7 latek.

happymum, mojemu lulowi pry kaym skurczu stawalo serducho. kilak meisiecy pozniej operacje mial na zatoki i migdaly, to reanimowali go pry zmnie, bo nei z tego ni zowego znow serducho sie zatrzymywalo. ma delikatna arytmie, w czym oczywiscie angielscy lekarze nie widza totalnie nic zlego i niewartego nawet raz na rok sprawdzenia, mimo ze seruszko go czasami pobolewa.

starajava, cycki to po zdjeciu stanika mam ochote odciac tak mnei bola ;) ale rano jak sie budze nic, blogostan ;)

beatka, ja mojemu mlodszemu kask w pewnym momencie zalozylam. on mial tak poyluczona glowe, bo jak sie nie przewrocil to gdzies ja wcisnal, w koncu trzeba wszystko zobaczyc nie? ;) i kask nosil jakies 3miesiace. ja spokojna, dziecko niepoobijane (przynajmniej w glowe ;) )
moze warto rozwazyc. szkoda nerwow.

reklama
Fioleczka ale suuuper brat;)

U nas bylo tak ze z 2-3 tyg temu Victorek rysowal kartke swiateczna i narysowal mnie z dzidzia w brzuszku i mowil ze to dziewczynka... jak im powiedzialam yo Alex na poczatku spojrzal na moj brzuch i mowi niee ;) ale sie baardzo ucieszyli obydwoje tylko alex nie chcialbuwierzyc. Pokazalam mu test ciazowy wytlumaczylam jak i co i uwoerzyl.
Viki juz caluje brzuchol ;) hehe fajnie ;)

Ja juz nawet za wozkiem sie ogladam blizniaczym zecz jasna bo emil maly i przy starszakach tez blizniaka uzywalam ;)

Do góry