reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Happymum tak 4 -te .. dodam ze planowane z pelna swiadomoscia co mnie czeka .. juz 2 z mala roznica wieku mam :)

Wcale sie nie dziwie ze to najszczesluwsze dni :):)

reklama
Akuku - super! Jeszcze raz napisze ze podziwiam, sama mam 4 braci i przyrodnia siostrę ale dla mnie dwójką to max.
Moj synek sie dusił w brzuchu, przez kilka sekund nie bilo mu serduszko wiec to ze z nami jest i jest zdrowy uwazam za cud
Starająca-ja raz farbowalam i było wszystko ok, za drugim razem juz przy mieszkaniu farby zaczęłam sie zle czuc , uznalam to za zly znak i zrezygnowalam.

Happymum to tez duzo rodzensywa masz.
Aa i ja tez mialam miec 2 i mowilam ze wiwcej nie..po 2 latach od drugiego znowu mi sie zachcialo ..a po 3 taj do pary..tak wiec jigdy nie mow nigdy choc ja wiwm ze u mnie juz bedzie pas !! Chociaz po 3 mial bbyc juz pas... no ale .. heheh

Sie zastanawiam czy kupic jeszcze test ciazowy i zrobic by sprawdzuc czy to nie pomylka jakas...tylko jeden robilam.

Witam! Czy moge dolaczyc? 2 dni temu wyszly mi 2 pozytywne testy mimo ze okres mam dostac dzis ! Jak sie tylko dowiedzialam od razu umówiłam sie do ginekologa, poniewaz raz juz poronilam. W sobote mam eizyte, co prawda nie bedzie jeszcze za duzo widac ale moze dostane jakies wspomagacze :)
Termin porodu mniej wiecej 28 sierpien, w dzien urodzin męża. Trzymajcie && zeby @@ nie przyszla dzis !!

Witam się i ja :) Jestem mamą rocznego Łukaszka i wygląda na to, że kolejna dzidzia w drodze :) beta hcg 714 :) dziś wizyta u lekarza. Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki

Witam się dziewczyny. A ja wczoraj miałam chwilę strachu :-(
Moja córka tak się wyglopiala tańczyla i kręciła się w kółko aż straciła równowagę i rąbnęła tyłem głowy w szklany stolik :-:)-( Krew leciała ale na szczęście to tylko małe rozcięcie. Zawsze jakieś przygody nam sprawia, nie usiadzie spokojnie tylko wszędzie biegiem. Taki niespokojny duch kiedy jej to przejdzie? Ech. .

Beata-mój syn twz taki jest cały czas szaleje, pierwszy raz rozbił głowę jak miał 1, 5 roku, na razie mu nie przechodzi, wręcz odwrotnie bo im starszy tym bardziej szaleje

reklama
A ja się martwię czy jakiegoś krwiaka od tego nie będzie miała czy coś:-(no wszędzie jej pełno. Nie jest się w stanie wszystkiego dopilnować, ale i tak mam wyrzuty sumienia. Niby guza nie ma dzisiaj bo wczoraj jej okłady robiłam

Do góry