reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

no to rzeczywiscie malo pryzbralyscie!
ja w pierwszej ciazy 12.5, w drugiej 11, ale.... now lasnie wielkie ALE... wychodzzac ze spzitala mialam 2kg wiecej niz jak przyszlam.
zatrzymuje mi sie woda, rozciaga skore i schodzi baaaaardzo dlugo. strasznie sie za kazdym razem meczylam, brzuszka zero, ale cale cialo jak u 90letniej kobiety, obwisle i galaretowate od wody.
tym razem musze poszukac na to j akiegos rozwiazania jeszcze przed porodem, bo wiek doszedl ;) haha.

reklama
Happymum jutro odsysam i wysylam :) zreszta robia przeszczepy serc, nerek to i tluszcz mozna by dawac szczuplym :D

Oo cycuchy tez mnie bola... a mij syncio sie nad nimi zneca jeszcze ;)

Anney a masz chlopcow dziewczynki czy parke ?

Ja samych chlopcow i kazda ciaza inna.

Z Alexem czulam sie super ..3 dni mdlosci a myslalm ze sie zatrulam...z Vikim masakra nie wymiotowala tzn tylko raz ale za to mdlosci nieziemskie..schudlam 10 kg na poczatku i tylko chcislam spac.. nie moglam funkcjonowac przez 5 miesiecy !! Z pierwsza 2 nie moglam patrzec jesc ani wachac miesa...
Z Emilkiem spoko..zadnych mdlosci i jadlam nprmalnie..

A teraz moglabym jesc kabanosy kielbachy gulaze itd :)
Ciekawam co bedzie..wg kalendarza chonskiego..chlopak :)

Akuku a według tego chińskiego kalendarza sprawdziły ci się wszystkie ciążę? Mi pierwsza tak, ciekawe jak z drugą..wychodzi dziewczynka fajnie by było

Loveboild zalezy na jakkm kalendarzu hehe. Musialabym przysiasc i pospeawdzac.. no xoz mamy 50/50 ;);) na pewnoe bedzie chlopiwc albo dziewczynka haahaa

Hej

ja tylko na chwile bo padam.
bylam u gina. Potwierdzil ciaze. Moje malenstwo ma 0,85 cm i odpowiada to 6 tyg i 5 d. Slyszalam serduszko:-):-):-)
Nastepna wizyta w 12 tyg.

Anney-20kg to mało???
Akuku - ilr synek ma? Moj za 4miesiace skończy 3 lata :p ogromny chlopak z niego
Loveboiled - mi z kalendarz chińskiego sie w pierwszej ciąży sprawdziło i mojej mamie w 3;) teraz jeśli będę to wychodzi dziewczynka , juz nawet imię mamy od 5lat niezmiennie ;)

Happymum w sówaczkach jest wiek moich dzieciaczkow :) ale może z tel czytasz to nie widać chyba :)
A wiec:
Alex 6 i pol
Victor 5 lat w lutym
Emil 11 miesięcy- rok będzie miał 7.01 :)

Akuku - właśnie tak pisze z telefonu, i teraz czwarte w drodze? Podziwiam!!! Ja ledwo na drugie sie zdecydowałam!
A u ciebie same chłopaki to może teraz będzie córka ;)
Mój 13kwietnia bedzie miał 3 urodził się w piątek 13stego ;p i teraz dla mnie to najszczesliwsze i magiczne dni bo cudem przeżył:)

reklama
Kochane swieta tuz tuz co mowicie o farbowaniu wlosow w pierwszym trymestrze ? Jestescie za czy przeciw ? BOJE SIE wiec pytam czy ruzykowac ??

Do góry