reklama
Fiołeczka89
Fanka BB :)
Beata byłam prywatnie i na kolejna wizytę tez pójdę bo na NFZ akurat do tego lekarza się długo czeka i nie wyrobilabym się do 10tyg.
Akuku gratuluje i witam w naszym gronie :-)
Akuku gratuluje i witam w naszym gronie :-)
marand
pełna szczęścia
Witam,
the_white_one – dobrze kojarzysz, byłam październikówką 2012, choć też urodziłam jeszcze we wrześniu, ale wiek tam nie zaglądałam, zresztą chyba nie ja jedna
martuszka – masz rację skup się na ciąży jak na razie o do porodu jeszcze trochę czasu i pewnie z z upływem tego czasu będziesz się obawiała innych rzeczy
magdus – mimo wszystko trzymam mocno kciuki
loveboiled – a ja jeszcze godzinę temu miałam ochotę na ogórkową, a teraz już o pomidorowej myślę
starajaca, fiołeczka – gratuluje udanych wizyt
kciuki za jutrzejsze wizyty
a mi nadal niedobrze, jeszcze jakoś jutro wytrzymać w pracy, a w piątek wolne i na wizytę idę, mam nadzieje że wrócę uradowana i na święta będę mogła przekazać radosną nowinę
the_white_one – dobrze kojarzysz, byłam październikówką 2012, choć też urodziłam jeszcze we wrześniu, ale wiek tam nie zaglądałam, zresztą chyba nie ja jedna
martuszka – masz rację skup się na ciąży jak na razie o do porodu jeszcze trochę czasu i pewnie z z upływem tego czasu będziesz się obawiała innych rzeczy
magdus – mimo wszystko trzymam mocno kciuki
loveboiled – a ja jeszcze godzinę temu miałam ochotę na ogórkową, a teraz już o pomidorowej myślę
starajaca, fiołeczka – gratuluje udanych wizyt
kciuki za jutrzejsze wizyty
a mi nadal niedobrze, jeszcze jakoś jutro wytrzymać w pracy, a w piątek wolne i na wizytę idę, mam nadzieje że wrócę uradowana i na święta będę mogła przekazać radosną nowinę
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Siloe-wiec tak robilam przedwczoraj po południu i negatywny , wczoraj miała byc @ i rano myślałam że dostalam bo zaczęłam plamic na brązowo no ale po kilku godzinach sie skończyło i od wczoraj wieczorem nic tylko duzo białego gęstego śluzu, napewno zrobię kolejny tedy ale chce trochę poczekać zrny wynik był pewny.
anney
akuku, ale cudowna historia! gratuluje!!
ja tez do gp sie zapisalam juz.
dziewcyzny, a ja mam tak potworne mdlosci,ze nawet po gryzie czzegokolwiek mna trzesie. nie mialam tak w poprzednich ciazach ;
za to moj maz juz wybiera imiona hahaha (to jego pierwsze dziecko) i cieszy sie z tych moich mdlosci haha i dzis mowi, anka... jak to bedzie dziewcyznka, to my przzeciez jej na smyczy nie utrzymamy, bo po ktorym z nas ona ma miec fajne geny hahaha
tak mnei rozbawil,ze zwymiotowalam
w piatek lecimy, a ja jeszcze nic nie przygotowalam. kopnijcie mnei w dupe prosze.
ja tez do gp sie zapisalam juz.
dziewcyzny, a ja mam tak potworne mdlosci,ze nawet po gryzie czzegokolwiek mna trzesie. nie mialam tak w poprzednich ciazach ;
za to moj maz juz wybiera imiona hahaha (to jego pierwsze dziecko) i cieszy sie z tych moich mdlosci haha i dzis mowi, anka... jak to bedzie dziewcyznka, to my przzeciez jej na smyczy nie utrzymamy, bo po ktorym z nas ona ma miec fajne geny hahaha
tak mnei rozbawil,ze zwymiotowalam
w piatek lecimy, a ja jeszcze nic nie przygotowalam. kopnijcie mnei w dupe prosze.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anney-mieszkasz w UK?
Na mdłości podobno pomagają sukierki do ssania owocowe ale nie mocno słodkie np. Cytrynowe i migdały.
Na mdłości podobno pomagają sukierki do ssania owocowe ale nie mocno słodkie np. Cytrynowe i migdały.
loveboiled
Anney tez miałam takie mdłości, były dni ze zjadlam tylko kanapkę przez cały dzień. W końcu samo przejdzie. Ja juz troszkę lepiej się czuję i trochę więcej juz jem.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anney-daleko od ciebie , Knottingley wiocha niedaleko Doncaster i Leeds
Loveboiled - ja w pierwszej ciazy nawet przez minute mdłości nie miałam i całe szczęście
Loveboiled - ja w pierwszej ciazy nawet przez minute mdłości nie miałam i całe szczęście