reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przepraszam że dopiero teraz pisze ale posiedzialam trochę u rodziców. Po wizycie jestem mega zadowolona i uspokojona. Pęcherzyk ma ponad 12mm co prawda zarodka nie było jeszcze widać ale pan doktor powiedział ze wszystko rozwija się prawidłowo i wygląda tak jak powinno. Mam brać nadal kwas foliowy, gdyby brzuch mnie bolal to mogę wsiąść nospe a i dostalam duphaston zeby zapobiec ewentualnemu poronieniu. Kolejna wizyta 07.01 :-)

Starajaca wejdź na strone babyboom i na samym dole na stronie glownej masz suwaczki tam klikasz i po kolei ustawiasz, wybierasz tlo, suwak i wpisujesz dane. Jak juz stworzysz suwaczek to kopiujesz strone, kod ktora Ci sie generuje i potem w swoim profilu w signaturze wklejasz w odpowiednie miejsce i zatwierdzasz przyciskiem wgraj a potem zapisz i tak codziennie, powodzenia. Jakbys potrzebowala pomocy jeszcze to daj znac

Fiołeczka, Starająca gratuluję dobrych wieści :-)

Starająca suwaczki możesz też znaleźć po prostu w Internecie, wpisz suwaczki ciążowe a potem robisz jak pisała Lucalew.

Dziewczyny pomyślcie o mnie jutro bo zaczynam się denerwować ....:)

reklama
Do góry