reklama
Olka87
Fanka BB :)
O to to to ja jestem za grupa na fb bo tam jakoś łatwiej pisać niż tu na forum. Za dodatkowymi tematami też jestem jak najbardziej. Jeśli chodzi o karmienie piersią też mogę pomoc bo karmilam 2 lata i gdyby nie zagrożona ciąża i leki na podtrzymanie karmilabym dalej.
Ale nadążyć to się za wami nie da po prostu :-)
Co do wyprawki to ja córce pierwsze rzeczy kupiłam jak test ciązowy wyszedł pozytywny część rzeczy po małej mam ale na szczęście w brzuchu dwójka więc szał zakupowy mnie nie ominie :-)
Ale nadążyć to się za wami nie da po prostu :-)
Co do wyprawki to ja córce pierwsze rzeczy kupiłam jak test ciązowy wyszedł pozytywny część rzeczy po małej mam ale na szczęście w brzuchu dwójka więc szał zakupowy mnie nie ominie :-)
Hejoo !
Nie nadążam za Wami ależ produkcja!!
Zaneta - trzymam kciuki mocno.
Magdus - ją dziś poczułam motylka w brzuchu aż się zdziwilam, że tak wcześnie...ale to musi być to
Anney, Akuku - ale z Was jajcary
Cinamona - o jak ją Ci zazdroszczę tego lata długiego...Ooooooo
Co do ubierania...ją mam core z lipca...i ubieralam ją w jedną warstwę więcej..ale jak były upały to leżała tylko w bodziaku..
Nowe wątki fajna sprawa!
Mi już mdłości przechodzą czuje się jak człowiek no i jeszcze nic nie przytylam...za to brzuch mi wywalilo
Nie nadążam za Wami ależ produkcja!!
Zaneta - trzymam kciuki mocno.
Magdus - ją dziś poczułam motylka w brzuchu aż się zdziwilam, że tak wcześnie...ale to musi być to
Anney, Akuku - ale z Was jajcary
Cinamona - o jak ją Ci zazdroszczę tego lata długiego...Ooooooo
Co do ubierania...ją mam core z lipca...i ubieralam ją w jedną warstwę więcej..ale jak były upały to leżała tylko w bodziaku..
Nowe wątki fajna sprawa!
Mi już mdłości przechodzą czuje się jak człowiek no i jeszcze nic nie przytylam...za to brzuch mi wywalilo
beata88
Ja tam jestem sentymentalna do bb i wole tu pisać. Pozatym co jak ktoś nie ma konta na fb?
Witam wszystkich
Przyjmiecie mnie do sierpniówki ? Podczytuję was od pierwszego posta NIe pisałam bo we wrzesniu miałam łyżeczkowanie w 11 tyg, bo ciąza obumarła. Ale teraz jestem w dobrej mysli. Powinnam przestawić Nazywam Liliana, w czerwcu bede miałam 23 latka, Mieszkam i pracuję w UK w Essex
Przyjmiecie mnie do sierpniówki ? Podczytuję was od pierwszego posta NIe pisałam bo we wrzesniu miałam łyżeczkowanie w 11 tyg, bo ciąza obumarła. Ale teraz jestem w dobrej mysli. Powinnam przestawić Nazywam Liliana, w czerwcu bede miałam 23 latka, Mieszkam i pracuję w UK w Essex
Akuku
Cinamona latem ja ALexa w same bodziaki ubierałam i ewentualnie nakrywałam tetrowka.. ale to w uk.. a jak byliśmy na wakacjach i Viki miał 5 miesięcy to podrozowal w pampersia samym lub jeszcze w koszulce.. pod pleckami tetrowka - zmieniana co chwile bo się pocil
zazdroszczę długiego lata mmm
Jak dla mnie to może być tu i tu mam fb wiec luzik
Jest ktoś kto nie ma fb ?
Wlasnei wrabalam kolacje- mimo ze głodu nie czułam ? a teraz jem ciastka zbozowe- belvita.. dobrze ze się skonczyly ;/ nie no niedługo mi doopa peknie od tego jedzenia ale co ja sobie będę odmawiać hahaha a potem placz ze gruba i nie mam się w co ubrać nie no spoko- grunt zaspokoić podniebienie !
ostatnio stwierdziłam ze będę się oszukiwać- gryzc i wypluwać można ?
zazdroszczę długiego lata mmm
Jak dla mnie to może być tu i tu mam fb wiec luzik
Jest ktoś kto nie ma fb ?
Wlasnei wrabalam kolacje- mimo ze głodu nie czułam ? a teraz jem ciastka zbozowe- belvita.. dobrze ze się skonczyly ;/ nie no niedługo mi doopa peknie od tego jedzenia ale co ja sobie będę odmawiać hahaha a potem placz ze gruba i nie mam się w co ubrać nie no spoko- grunt zaspokoić podniebienie !
ostatnio stwierdziłam ze będę się oszukiwać- gryzc i wypluwać można ?
anney
Myślę że bb nadal będzie funkcjonowało bo fb wszystkiego nie załatwi. Sprawa do przemyślenia i przegłosowania.
Czarownice co widzicie w szklanej kuli??
my na kaszubach mowimy, g*owno widzec
anney
Witam wszystkich
hej lila! ha! jak milo i jak duzo nas ))
na kiedy masz termin?
reklama
Ja tam jestem sentymentalna do bb i wole tu pisać. Pozatym co jak ktoś nie ma konta na fb?
Beata ja podobnie jak ty wole bb. Mi na fb jakos wiadomosci umykaly, bo grudniowki tez mialy i dalej piszemy ale tylko na bb na grupie zamknietej. Tutaj jest porzadek i ja bym wolala tutaj.
Ale jesli chce na fb to tez grupa zamknieta.