reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja tez jestem czarownica !!!!!!!
Ostatnio wieczorem do mojego
'Uwazaj Damianek na zeby, zebys nie zgubil bo bulki sa przypieczone.'
Tia, na drugi dzien pretensje ze czarownica, na bulce pol dwojki stracil :-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj ciezki dzien, najpierw rano wymiotowalam tuz przed zaprowadzeniem Zu do przedszkola, po powrocie do domu czulam sie fatalnie, polozylam sie spac. Spałam chyba z 4 h :/ i nadal czuje sie zmeczona. Do tego wszystkiego kilka razy leciala mi krew z nosa, no i sie zwazylam - schudlam 3,5 kg . Fakt za duzo nie jem bo nic mi nie smakuje i czuje sie tak jakby zoladek mi sie skurczyl ale 3,5 kg to troche duzo jak dla mnie.

Akuku fajny pomysł z nowymi tematami, a w szczegolnosci podoba mi sie ten kulinarny:) Lubie probowac nowe rzeczy :)

dobra Anney zbieramy glosy :D 1 na tak :D hahaha

Ty się nie boisz samolotem latac ? kobito ilu Ty ludzi narazasz ! hehehe.
powiedz skad latasz bo to ze do gdanska wiem- będę innych polaczen szukac :D hahaha
nie.. no dobra starczy :D

kurde To ja czarownica jestem jak Ci w myślach czytam ! spalic na stosie.. ! :D

Anney postow piszemy..ja swoich mam 6140 !!! yyyy a w domu syf ? bo czasu nie mam... jakby mi kompa zabrać na tydzień...to z telefonu korzytsac będę :D hehehe :D
a tak serio powinni mnie odlaczyc od neta- wyslac na odwyk :D:D

dawaj dawaj kochanie.... a noz sie w jakims samolocie spotkamy :-D (wtedy nie wiem komu bedzie smieszniej :D ) glosuj no.... :wściekła/y:

hahhah
o matko, dawno sie tak nie usmialam.

beata tak! zamkniety watek! i to predko :-)

Ostatnia edycja:
ja pierdziele!! Kolację jadłam może z 15-20 minut? A tu już 4 strony!! Może w końcu nauczę się szybko czytac :D.

Świetne pomysły na tematy, w szczególności ten zamknięty i ten z jedzeniem i wyprawką! Jestem za.

Ja tez jestem czarownica !!!!!!!
Ostatnio wieczorem do mojego
'Uwazaj Damianek na zeby, zebys nie zgubil bo bulki sa przypieczone.'
Tia, na drugi dzien pretensje ze czarownica, na bulce pol dwojki stracil :-D:-D

moze my tu wszystkei w mysl tego kawalu. ;)

babka zdradzila meza, pi***y sie ze swoim kochankiem w lozku, gdy nagle do domu wchodzi maz....
on a blaga Boga, boze moj Boze zrobie co zechcesz, ale cofnij czas! moj maz nie moze sie dowiedviec o tym wyskoku.
Bog mowi ok, zrobie to, ale warunek masz jeden, nie bedziesz zblizala sie do wody do konca swoich dni.
i tak sie stalo.
prvev koejne 30 lat ani nie kapala sie w morzu, jeziorze, nie plywala kajakami, statkami.
az pewnego dnia maz w 50 rocznice slubu przychodzi z niespodzianka- bilety na rejs po karaibach.
on a w panice, nie moge! wiesz ze boje sie wody...
maz ja przekonywal i mysli, mysli sobie... a moze Bog juz zapomnial i zgodzila sie.
plywaja juz tydzien po karaibach, bawia sie klawo i w pewnym momencie przyszedl sztorm, statek zaczyna sie topic. ona bach na kolana! Boze moj Boze, taka dobra ylam dlaczego mnei tak karzesz!
a Bog na to- cicho siedz! 30 lat was ku*wy na ten statek zbieralem :-D

moze nas tez tu pozbieral czarownice :p haha

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)

Zdrowka dla Was i dzieciaczkow.

Zanetaanna trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie dobrze!

Akuku czytasz w moich myslach odnosnie nowych postow. Ja wiem na pewno, ze bede Cie molestowac pod koniec ciazy odnosnie karmienia piersia hehehe

Gratuluje udanych wizyt!

Jestem za jesli chodzi o zamkniete forum. Administratora niestety nie znam.

reklama
Do góry