reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Na początku miałam wieczorami, a teraz już nie ma reguły . Chociaż od paru dniu myślałam, że mi minęły, a wczoraj taka niespodzianka, że od nowa się zaczęło. Masakra...

Witam się z rana z bólem gardła ooo:-(
wczoraj napiłam się zimnego soku z lodówki i zimnego mleka i już dziś całe gardło czerwone. Od razu rano solankę sobie zrobiłam i czekam kiedy mi to przejdzie. Mam nadzieje że żadne przeziębienie się nie szykuje..
Jej jak Wy długo siedzicie w nocy no podziwiam ;-) ja już o 21 w łóżku i film zawsze jakiś oglądam z mężem. I ten gad nie daje mi pisać :-( dopiero ok 23 podczytam sobie co tam pisałyście i spać..A na odp już nie mam czasu:-(

Beata zawsze tak reagujezz na zimne napoje ? Bo mi w recz zimne na gardlo pomaga :D

Anney bede robic.

Lucalew a ile czasu na parze ma byc watrobka ? Zrobie bo lubie niebrudzace obiady hahaha :)

Anney przepis na pasztet w pol godziny rowniem poprosze ;)

Goosiak ja mam mdlosci wieczorem i w nocy... ale wczoraj mdlosci zelzaly to zjadlam i w nocy juz nie meczyly.

Loveboiled moja kolezanka cala ciaze codziennie litrowe lody jadla hyhy.
A mnie w pierwszej ciazy pod koniec tak suszylo ze picie wody nie pomagalo ze w sroku nocy zjadalam lody wodne cyttynowe ;) hehe

M wstal z dziecmi ja moge pospac ale mnie okropnie nos swedzi !

Akuku, ja mam taki śpiworek dla roczniaka, sprawuje nam się dobrze. Za rok będzie za krótki, ale to młodszy będzie w nim śmigał
BabyLux K2 ŚPIWÓR KOMBINEZON DO WÓZKA FOTELIK 90cm (4817188567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ja też dziewczyny nie piłam kiedyś wody, a od ładnych kilku lat najwięcej właśnie wody spożywam niegazowanej. Nauczyłam się i teraz nie ma dnia bez wody

Akuku, a może podwójnie goszczą u Ciebie w brzuszku maluchy i wtedy byłoby już 2 gramy :)
To zawsze mniej do 4 kg :) a tak na poważnie, pewnie woda Ci się zbiera, staraj się jednak pić.

Anney z tą wątróbką to ostrożnie, niezalecana w ciąży, ale jak raz na jakiś czas zjesz, to nic się na pewno nie stanie. A sałatka brzmi pysznie :) może też się skuszę niebawem :)

Aaga ale ja wlasnie tylkoo wode zawsze ew. Inka i czerwona herbata.. rzadko kawa.. gazowane rzadko..ehh teraz mam tak ze mi sie pic nie chce a w nocy sie na siku budze :/

Dzieki zaraz popatrze na spiworek.

A z ta 2-ka to wypluj to :) 4 dzieci to juz nieprzyzwoita ilosc a 5 ??? Ludzie mnie zlinczuja ..;)

Witam nieprzytomnie. Jak wy tu modzicie nocami
Ja zazwyczaj zasypiam kolo 21 jak młody idzie spać a potem sie przebudzam ide do siebie i zazwyczaj o 23 juz smacznie chrapie

Jaki dzis straszny dzień, ledwo żyję. Za oknem szaro, strasznie mi się kreci w głowie do tego jest mi mega niedobrze a sama z dzieckiem siedzę. Właśnie mu bajki wlaczylam i chyba tak troche polezakujemy. Z chęcią bym sie jednak spać polozyla i najlepiej nie ruszała sie caly dzień

Akuku ja mam inny problem bo mi się non stop chce pić a nic nie zaspokaja pragnienia. Narazie najlepiej mi wchodź woda gazowana z sokiem.

Dxiolchy ale z was nocne marki :-) ale tak na powaznie to ja tez sie klade kolo 1 w nocy bo spac nie moge za to w dzien chodze jak trup:-) ostatnio sie spac polozylam, rzucalam sie do 1 i nagle mi sie tak BARDZO zrec zachcialo :-) ale mowie - pierdziele, jeszcze mnie nie powalilo zeby z lozka sie zwlekac bo glodna :-) i na szczescie zasnelam !
Co do wozkos nie znam sie to sie nie wypowiem a detektor tetna tez bym chciala zakupic, zeby byc spokojniejsza ;-)

Haha, dziewczyny ale macie zachcianki,chociaz mnie od kilku dni meczy ochota na fasolke po bretonsku i dzisiaj robie :d akuku, zrobilas mi ochote na platki, ale takie zwykle kukurydziane ;d
Co do mdlosci, wczoraj bylo okej i mam nadzieje ze dzisiaj tez tak bdzie bo przez ostatnie dni byla masakra.

Trzymajcie kciuki bo za dwie h mam egzamin z psychologii a nie uczylam sie za wiele, z reszta moja koncentracja jest zerowa, wiec trzymajcie kciuki zebym jednak zdala :)

reklama
Kopfer to ty tak jak ja 21 juz w luzku. No ja to się śmieje że jak emeryci kladziemy się spać:-D

Magdus ja też jak o 19 najpóźniej zjem to potem juz staram się nie jeść. Boje się że za dużo przytyje i później tego nie zgubie. A dla mnie wygląd jest ważny, nie wyobrażam sobie żebym po ciąży nie weszła w swoje spodnie. Pamiętam jak za pierwszym razem miałam lekką depresje z powodu mojego wygladu a w szczególności z powodu brzucha.

Do góry