reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

i przez ciebie kanapke na brazwym clebku z almette chrzanowym (viva polski sklep! :-D ) i orzechami jem.
spac! a kysz!
haha

ale na sniadanie zrobilam salatke z watrobka. rukola, salata lodowa, gruszka, watrobka z kurczaka, granat i sos z miodu musztardy, soku z mandarynki i czosnku. re we la cja

reklama
Anney a wklno nam wotrobke ??

Yy mialam zjesc kanapki na chlebku orkiszowym z wedlina ale mialam 4 do wyboru i zwarioqalam. Oczoplons iiii zauwazylam na blacie nie schowane bo miejsca w szafce brak platki cini minis..i mowie a sprobuje raz kozie smierc ;D
A teraz mysle czy zrobic sobie jescze czy kanapki zjesc :D
Ohh jej jakie ha mam problemy ;)

Jak mleko w misce zoatalo to za malo platkow dalam ?

Anney tak sobie pomyslalam sa jakies wspomagacze by wiwcej sluzu bylo ; ( wtedy wieksA szansa na dziewczynke... a przy porodzie chlopiec a ja powiem przeciez sluzu duzo mialam :D

Glupawka :)

Jak mleko w misce zoatalo to za malo platkow dalam ?

Anney tak sobie pomyslalam sa jakies wspomagacze by wiwcej sluzu bylo ; ( wtedy wieksA szansa na dziewczynke... a przy porodzie chlopiec a ja powiem przeciez sluzu duzo mialam :D

Glupawka :)

Haha totalnie! Hagahagaga

a wątróbkę, raz na kilk tygodni nie problem. Mnienwatribka w tej ciazy bardzo pociąga hyhy

Lucalew polecam sie n przyszlosc. Chyba lepiej sie smiac niz plakac i jeszczec choc u mnie to drugie przewyzszalo ostatnie tygodnie..wiec chyba kumulacja smiechu sie we mnie zebrala.
Ale oby wiecej ;)
Dobranoc. Do jutra ;)

To bez kanapki? Haha

spij dobrze kochana.
A sałatkę to na oko robię ;)
proporcje 'reczne'

na duża miche

pol główki sałaty lodowej
dwie duże garście rukoli
2dojrzale gruszki obrać ze skorki i pociąć w ósemki
ziarenka jednego granata (wiesz jak najłatwiej je wyciągać w ciagu dosłownie minuty?)
1kg wątróbki obsmażyć na dobrym oleju (winogron np)
Duża garść świeżej kolendry posiekanej w duże kawałki, lub oskubana liście tylko
ziarna dyni i słonecznika, możesz dorzucić orzechów liniowych albo wloskich

sos: 2lyzki musztardy francuskiej
2lyzki miodu
2 duże żabki czosnku starte
oliwa (ok 1/3 szklanki)

Sałatka obiad. Ja ja kocham.

reklama
Anney no bez bo do mleka dosypalam platkow hyhy ;)

Jak z tym granatem ?

Jeszcze nigdy nie jadlam tak na slodko tzn z gruszka i granatem i wogle nie jadlam ..
A watrobke obtaczasz w mace przed smazeniem ?
Prosze zalozywc watek z przepisami. Jeszcze nie raz sie przyda ;)

Do góry