reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney dzieki za przepis.
Dziewczyny ja polecam watrobke na parze no rewelacja i kuchnia nie opryskana. Kolezanka mi polecila z pracy i sprobowalam i mowie Wam super rewelacja. Ja wczesniej smazylam na rzepakowym optaczana w mące.
 
reklama
Anney no bez bo do mleka dosypalam platkow hyhy ;)

Jak z tym granatem ?

Jeszcze nigdy nie jadlam tak na slodko tzn z gruszka i granatem i wogle nie jadlam ..
A watrobke obtaczasz w mace przed smazeniem ?
Prosze zalozywc watek z przepisami. Jeszcze nie raz sie przyda ;)

Bez maki, jest zbędna. Wystarczy dobrze rozgrzać oliwę (broń Boże z oliwek!! ) i powoli wątróbki wrzucam dostaną fajnego crust'u.


a granat kupujesz najlepiej na jakimś straganie u hinduska mocno czerwony, turlasz nim po desce /blacie odciskającego go mocno, tak by w środku sie rozluźnił mocno.
rozcinasz go na pół, nad miska w której będziesz robić sałatkę bierzesz do ręki połówkę przecięta strona w kierunku wnętrza dłoni i drewniana łyżka, albo czy s innym z duża powierzchnia i twardym zaczynasz oklepywac cała skore w każdej strony, a ziarenka bedą ci wypadac na rękę.
 
Anney dzieki za przepis.
Dziewczyny ja polecam watrobke na parze no rewelacja i kuchnia nie opryskana. Kolezanka mi polecila z pracy i sprobowalam i mowie Wam super rewelacja. Ja wczesniej smazylam na rzepakowym optaczana w mące.


Tak! Tez lubię bardzo!

a jaki swój pasztet dosłownie w pół godziny z watrobek!
 
A kolendrą zielona jako jedno z niewielu ziół ma bardzo silne odtoksyczniajace właściwości. Wywala syfy z organizmu jak ta lala, wystarczy 3listki dziennie. Jest cudownym zielem.
 
reklama
Do góry