reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kwiatuszku bardzo mi przykro!!!! Ale proszę nigdy nie trać nadziei! Nie można się poddawać :):*

Magduś gratuluję i cieszę się z Tobą!:)

A ja... SZALEJE Z RADOŚCI! Słyszałam dziś bijące serduszko naszego Skarba! Ciąża rozwija się prawidłowo, wszystko jest:) Choć płód starczy niż w suwaczku 6 tydz 1 dz :) Cały czas łzy mi lecą jak o tym myślę! W wigilię moja mama (Ewa zresztą;) ) wychodzi ze szpitala, myślę, że dla niej będzie to najlepszy prezent pod słońcem:)

Kochana tez nie moge sie doczekac bicia naszego skarba :) mam nadzieje ze po swietach sie uda :) zaczelismy 6 tydz :) tez bede plakala napewno ! :) lzy radosci :)

Starająca na pewno usłyszysz! :) Ja się dziś nie nastawiałam na to, chciałam tylko zobaczyć zarodek.. a tu cudowny pan doktor wszystko mi pokazał i puścił i powiedział - "jak są łzy to znak, że będzie pani troskliwą mamą".... i znowu łzy mi lecą:p

Kochana oby oby bo w 7 tyg to poronilam 2 razy :( te lzy sa wspaniale :) moglabym takimi lzami caly czas zalewac sie ;) ktory masz tydz i pewnie pierwszy skarb jak u mnie :)

Blerka ja tez bym mogla spac i jesc haha.. u mnie czekokada zagryzana kabanosami hehe

Kwiatuszku ja nadal trzymam kciuki i tule mocno !

Zmykam do garow :/

reklama
Do góry