reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kwiatuszek mi z krwi nie wyszlo ze bylam w ciazy z pierwszym synem ! Czesto przy ciazach z chlopcami beta wolniej przyrasta! Kiedy masz wizyte ?

Hej dziewczynki. U mnie ok.
Kwiatuszek :-( Bylas u lekarza? Czasem dziewczyny maja slaby przyrost, a pozniej rusza z kopyta... Trzymam kciuki mocno i nie poddawaj sie!

Kwiatuszek, po ilu dniach ten przyrost bety? Bardzo mi przykro, ale na pewno następnym razem się uda. Daj znac, co i jak.

Wercia nie martw się, jeśłi uważasz, że zapłodnienie mogło nastąpić później, to tym bardziej bądź dobrej myśli... Trzymam kciuki!

Magdus ok? Tylko tyle? No opowiadaj jak tam wizyta;-) ja tu czekam cały dzień

Kwiatuszku ja się nie znam na becie nie wypowiem się. To idź może do lekarza

reklama
A bo tak mnie przygnebila wiadomosc i nie chcialam sie wychylac:-(
Ano wszystko sie zgadza, ciaza tak jak na suwaczku :-) Serduszko bylo, urwis ma 5mm :-) I nawet lekarz chwalil, ze ladne serduszko ma :-p Mama ze mna byla, poryczala sie, a ja sie smialam :-) Nastepna wizyta 5 stycznia, no i oczywiscie szereg badan do wykonania :-)

Do góry