reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Haha no racja :-) No ale chyba do konca pozostanie lek, ze cos jest nie tak :wściekła/y:
Lucalew, oj chyba sie przytulalas z mezusiem wtedy co ja :-)
Beatko, no mowilas, ale wiesz sama, ze dopoki sie Ty nie przekonasz to nie uwierzysz w takie gadanie, ze ' bedzie dobrze' :-)
Dzieki wam dziewczyny za wsparcie i kciukasy :tak:

Magdus - super! trzymałam kciuki!

zresztą jak za wszystkie dziewczyny!
ja jestem nieprzytomna... a jeszcze tyle muszę zrobić przed świętami... Mąż na szczęście jest dzielny i przejął większość obowiązków. A ja mogłabym spać i spać.... aaa i jeszcze jeść wszystko co słone i pikantne.... no i lody śmietankowe....

Odebrałam wyniki krwi i moczu i wszystko dobrze.. ale jak ja się będę tak stresować przed każdą wizytą to do porodu osiwieje...

Witam nowe mamusie! Robi sie porzadna grupa mamusiek ;-)

Magdus - super!!! :-) ale sie ciesze!!!!

Mnie mdli ciagle i staram sie jesc czesto i male ilosci ale nie zawsze wychodzi - jak to w pracy... Ginekolog chcial mi L4 dac ale stwierdzilam ze jeszcze popracuje troche. A Wy kiedy planujecie na l4 isc? Ja w ciazy z synem prawie do konca pracowalam...

Dzieki dziewczyny że szukacie pocieszenia dla mnie. Ale ja już nie widze ratunku. Zaczelam plamic na brazowo... Jutro ide gin potwierdzic diagnoze. 3 lata temu przez to samo przechodzilam w swieta...

reklama
Kwiatuszek przykro mi, mam tylko cicha nadzieje, ze jednak sie uda.

Siloe ja niestety musze byc na l4 bo mam zagrozona ciaze i musze odpoczywac i sie nie stresowac. Nie wiem moze po I trymestrze bede mogla wrocic do pracy.

Do góry