reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Idź na betę już dzisiaj albo jutro żeby w poniedziałek już zobaczyć przyrost. Albo po propstu kreski nie wychodza widoczne i ciążża będzie książkowa albo jest to ciąża biochemiczna. Więc przynajniej będziesz miała dokument w postaci bety, że biochem był, na przyszłość do ewentualnej diagnostyki. Trzymam kciuki ✊
Dziękuję za odpowiedź.nigdy nie byłam w ciazy biochemicznej i nie wiem jakie są jej oznaki ,ale wczoraj lekarz też mi właśnie mówił, że może być tak że do zaplodnienia doszło i test to pokazuje ale w macicy nie ma pęcherzyka na dzien dzisiejszy i może poprostu samo polecieć. Dlatego też zadałam pytanie na forum,bo wiem że wiele z was było w takich ciążach że było zapłodnienie ale nie doszło do implantacji. A zauważyłam że z każdym dniem na tescie kreska jest już praktycznie nie widoczna gdy 3 dni temu było ja widac...

Dziękuję za odpowiedź.nigdy nie byłam w ciazy biochemicznej i nie wiem jakie są jej oznaki ,ale wczoraj lekarz też mi właśnie mówił, że może być tak że do zaplodnienia doszło i test to pokazuje ale w macicy nie ma pęcherzyka na dzien dzisiejszy i może poprostu samo polecieć. Dlatego też zadałam pytanie na forum,bo wiem że wiele z was było w takich ciążach że było zapłodnienie ale nie doszło do implantacji. A zauważyłam że z każdym dniem na tescie kreska jest już praktycznie nie widoczna gdy 3 dni temu było ja widac...
Ale robisz też testy o innej czułości. Na tak wczesnym etapie ta kreska nie będzie tak samo widoczna na 10 czy 25. Po prostu zrób beta hcg z krwi i progesteron. Żadna z nas Ci nie odpowie czy to ciąża biochemiczna czy coś się dopiero zaczyna dziać. Test to tylko kawałek papierku i plastiku. Żadne narzędzie diagnostyczne.

Ale robisz też testy o innej czułości. Na tak wczesnym etapie ta kreska nie będzie tak samo widoczna na 10 czy 25. Po prostu zrób beta hcg z krwi i progesteron. Żadna z nas Ci nie odpowie czy to ciąża biochemiczna czy coś się dopiero zaczyna dziać. Test to tylko kawałek papierku i plastiku. Żadne narzędzie diagnostyczne.
Obawiam się raczej najgorszego ,test o czułości 10,16.08 po południu ledwo widoczna rozmowa kreska,17 .08 rano test o czułości 10 mniej widoczna,w dziś o czułości też 10 ,już prawie nic..zapomniałam się wczoraj zapytać czy właśnie przy biochemicznej może coś wyjść ale nie dojdzie do zagniezdzenia i HCG będzie spadać.. mieszkam na wsi ,1 laboratorium ,badanie tylko do 8:45 rano ,także muszę czekać do poniedziałku.. ale dziękuję Ci bardzo za jakiekolwiek słowa 😀

reklama
Do góry