aurii_orelii
Fanka BB :)
Nie dużo... 4km. Ale przy mojej kondycji czuje sie jakbym przejechała 8Jaki masz dystans z domu do pracy?
Szacun, że Ci się chciało. Ja tylko rano dupa w samochód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dużo... 4km. Ale przy mojej kondycji czuje sie jakbym przejechała 8Jaki masz dystans z domu do pracy?
Szacun, że Ci się chciało. Ja tylko rano dupa w samochód
No to rzeczywiście nie wygląda to zbyt dobrze. Szkoda, że lekarz Ci wcześniej nie powiedział o badania z krwi bo miałabyś udokumentowane poronienie. Jakkolwiek to zabrzmi jest to potrzebne do dalszej diagnostyki. W poniedziałek beta już może nie wyjść z krwi jak testy błędną.Obawiam się raczej najgorszego ,test o czułości 10,16.08 po południu ledwo widoczna rozmowa kreska,17 .08 rano test o czułości 10 mniej widoczna,w dziś o czułości też 10 ,już prawie nic..zapomniałam się wczoraj zapytać czy właśnie przy biochemicznej może coś wyjść ale nie dojdzie do zagniezdzenia i HCG będzie spadać.. mieszkam na wsi ,1 laboratorium ,badanie tylko do 8:45 rano ,także muszę czekać do poniedziałku.. ale dziękuję Ci bardzo za jakiekolwiek słowa
Dzień dobry, u mnie dzisiaj bez snów nic się nikomu nie zepsuło, nikomu się nic nie spaliło, nikomu się nie nie zalało także spokojna nockaDzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
Też myślałam kiedyś, żeby jeździć rowerem, ale mam 14km, więc trochę daleko.Nie dużo... 4km. Ale przy mojej kondycji czuje sie jakbym przejechała 8
Miałam podobna odległość 4.5 km z mieszkania do pracy i często jeździłam. Na pocieszenie po czasie już nie dojeżdżasz będąc mokra jak szczurNie dużo... 4km. Ale przy mojej kondycji czuje sie jakbym przejechała 8
To pisz co dziś robisz na obiadDzień dobry, u mnie dzisiaj bez snów nic się nikomu nie zepsuło, nikomu się nic nie spaliło, nikomu się nie nie zalało także spokojna nocka
Zrobiłam wczoraj o 21 leczoTo pisz co dziś robisz na obiad
Daj spokój 4 kilometry to był hardcor, a gdzie 14Też myślałam kiedyś, żeby jeździć rowerem, ale mam 14km, więc trochę daleko.
Część dziś mi się nic nie śniło, ogólnie to samopoczucie takie sobie. Niestety sen kiepski bo było mi gorąco, a chłop tylko zamykał okno "zimno mi, burza jest". W sumie mogłam przejść do innego pokoju, no ale nie pomyślałam w tym czasieDzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
To napisz cokolwiek więcej niż jedno zdanieZrobiłam wczoraj o 21 leczo