reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Obawiam się raczej najgorszego ,test o czułości 10,16.08 po południu ledwo widoczna rozmowa kreska,17 .08 rano test o czułości 10 mniej widoczna,w dziś o czułości też 10 ,już prawie nic..zapomniałam się wczoraj zapytać czy właśnie przy biochemicznej może coś wyjść ale nie dojdzie do zagniezdzenia i HCG będzie spadać.. mieszkam na wsi ,1 laboratorium ,badanie tylko do 8:45 rano ,także muszę czekać do poniedziałku.. ale dziękuję Ci bardzo za jakiekolwiek słowa 😀
No to rzeczywiście nie wygląda to zbyt dobrze. Szkoda, że lekarz Ci wcześniej nie powiedział o badania z krwi bo miałabyś udokumentowane poronienie. Jakkolwiek to zabrzmi jest to potrzebne do dalszej diagnostyki. W poniedziałek beta już może nie wyjść z krwi jak testy błędną.

Dzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones
Dzień dobry, u mnie dzisiaj bez snów 😁 nic się nikomu nie zepsuło, nikomu się nic nie spaliło, nikomu się nie nie zalało 🤪 także spokojna nocka 😎

Dzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones
Część ☺️ dziś mi się nic nie śniło, ogólnie to samopoczucie takie sobie. Niestety sen kiepski bo było mi gorąco, a chłop tylko zamykał okno "zimno mi, burza jest". W sumie mogłam przejść do innego pokoju, no ale nie pomyślałam w tym czasie 🤷

reklama
Do góry