reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ściskam najmocniej jak potrafię. Wykorzystaj te dni urlopowe całkowicie dla siebie i rób tylko to na co masz ochotę. Stan psychiczny w niepłodności jest szalenie ważny. Bardzo się cieszę, że zaczynasz przygodę z terapią. Na początku może strasznie boleć, ale później będzie lżej...

Ja mam jedną nowość ode mnie - mąż ze swoją depresją i innymi pokrewnymi zapisał się pierwszy raz w życiu do psychoterapeuty :) Jestem z niego ogromnie dumna, bo zbierał się latami do tego... trzymajcie kciuki, by był to początek zdrowienia.

Drugie info - nasi przyjaciele, którzy starali się 10 lat wczoraj nam powiedzieli, że są w 3 miesiącu ciąży. Płakałam ze szczęścia jak bóbr.

No i korzystając @Bolilol przepisz mnie proszę na 23.08 - bo dopiero 14.08 miałam owulację.
Dziękuję❤
I szacunek dla męża... Z własnego doświadczenia wiem, że mężczyznom gorzej jest się przełamać w takich sprawach. Oczywiście też trzymam kciuki za Niego, za Was.

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, leczyłam swoją duża torbiel i byłam na antykoncepcji..na szczęście to już za mną.
Teraz mam inny dylemat,mianowicie...
Ostatnia miesiaczka 18 lipca .cykle Max 29 dni,nic więcej.miesiaczka powinna być Max 16 sierpinia..1 test 16 sierpnia po południu, super czuły.patrze a tam ledwo widoczna kreska ,mówię "jesteś w ciazy"
.wczoraj rano powtórka, kolejne 3 testy i na kolejnych blada kreska,3 różne testy,3 różne czułości. Miesiaczki nadal brak,byłam wczoraj na usg ,endometrium 12 mm,w macicy nic nie widać,nawet pęcherzyka. Lekarz mówi że to może być za wczas ale jest dobrej myśli.dzis zrobiłam kolejny test,pink super czuły,znowu widzę na nim cien,delikatny ale jest,choć może mniej widoczny niż jak robiłam 16 .08 po południu.bete mam zrobić dopiero w poniedziałek, pytanie,czy którejś też takie cienie na testach wychodziły i ciazy nie było lub była?dodam że już nie jeden test robiłam, i jak w ciazy nie byłam to nawet cienia nie było, czy to po 5 minutach czy też po godzinie.lekarz jest dobrej myśli, ale bardziej by się cieszył jak by endometrium było 18 mm a tu tylko 12 mm.
Z góry bardzo wam dziękuję za jaką kolwoek odpowedz.w zalaczeniu moje wczorajsze testy podpisane czulosci
1000052225.jpg

U nas ostatnio byli nasi znajomi. Kolega, który spiknął mnie i mojego męża 😅 z obecną już żoną. Pytali, kiedy będzie maluszek. Mówię wprost, że też chciałabym to wiedzieć i jestem w trakcie ewentualnego leczenia, stawiania diagnozy. Od razu inna rozmowa, trochę obchodzili się jakby delikatniej. Okazało się, ze tez zmienili mieszkanie na większe i też się starają i nic.
Właśnie wszystko zależy jaki ktoś ma poziom empatii i czy potrafię się zachować. Niestety takich ludzi nie ma zbyt dużo. Zwłaszcza jeśli kogoś pośrednio nie dotknęła niepłodność to często nie rozumieją.

reklama
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, leczyłam swoją duża torbiel i byłam na antykoncepcji..na szczęście to już za mną.
Teraz mam inny dylemat,mianowicie...
Ostatnia miesiaczka 18 lipca .cykle Max 29 dni,nic więcej.miesiaczka powinna być Max 16 sierpinia..1 test 16 sierpnia po południu, super czuły.patrze a tam ledwo widoczna kreska ,mówię "jesteś w ciazy"
.wczoraj rano powtórka, kolejne 3 testy i na kolejnych blada kreska,3 różne testy,3 różne czułości. Miesiaczki nadal brak,byłam wczoraj na usg ,endometrium 12 mm,w macicy nic nie widać,nawet pęcherzyka. Lekarz mówi że to może być za wczas ale jest dobrej myśli.dzis zrobiłam kolejny test,pink super czuły,znowu widzę na nim cien,delikatny ale jest,choć może mniej widoczny niż jak robiłam 16 .08 po południu.bete mam zrobić dopiero w poniedziałek, pytanie,czy którejś też takie cienie na testach wychodziły i ciazy nie było lub była?dodam że już nie jeden test robiłam, i jak w ciazy nie byłam to nawet cienia nie było, czy to po 5 minutach czy też po godzinie.lekarz jest dobrej myśli, ale bardziej by się cieszył jak by endometrium było 18 mm a tu tylko 12 mm.
Z góry bardzo wam dziękuję za jaką kolwoek odpowedz.w zalaczeniu moje wczorajsze testy podpisane czulosciZobacz załącznik 1558197
Po pierwsze to nie ten wątek:)
Poszukaj wątku pod tytułem czy ten test jest pozytywny, a po drugie lekarz Ci nie zlecił beta HCG?

Do góry