reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

reklama
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, leczyłam swoją duża torbiel i byłam na antykoncepcji..na szczęście to już za mną.
Teraz mam inny dylemat,mianowicie...
Ostatnia miesiaczka 18 lipca .cykle Max 29 dni,nic więcej.miesiaczka powinna być Max 16 sierpinia..1 test 16 sierpnia po południu, super czuły.patrze a tam ledwo widoczna kreska ,mówię "jesteś w ciazy"
.wczoraj rano powtórka, kolejne 3 testy i na kolejnych blada kreska,3 różne testy,3 różne czułości. Miesiaczki nadal brak,byłam wczoraj na usg ,endometrium 12 mm,w macicy nic nie widać,nawet pęcherzyka. Lekarz mówi że to może być za wczas ale jest dobrej myśli.dzis zrobiłam kolejny test,pink super czuły,znowu widzę na nim cien,delikatny ale jest,choć może mniej widoczny niż jak robiłam 16 .08 po południu.bete mam zrobić dopiero w poniedziałek, pytanie,czy którejś też takie cienie na testach wychodziły i ciazy nie było lub była?dodam że już nie jeden test robiłam, i jak w ciazy nie byłam to nawet cienia nie było, czy to po 5 minutach czy też po godzinie.lekarz jest dobrej myśli, ale bardziej by się cieszył jak by endometrium było 18 mm a tu tylko 12 mm.
Z góry bardzo wam dziękuję za jaką kolwoek odpowedz.w zalaczeniu moje wczorajsze testy podpisane czulosciZobacz załącznik 1558197
Idź na betę już dzisiaj albo jutro żeby w poniedziałek już zobaczyć przyrost. Albo po propstu kreski nie wychodza widoczne i ciążża będzie książkowa albo jest to ciąża biochemiczna. Więc przynajniej będziesz miała dokument w postaci bety, że biochem był, na przyszłość do ewentualnej diagnostyki. Trzymam kciuki ✊

Dzień dobry dziewczęta
Nie wiem co mi się śniło, ale nie mam siły na nic bo do roboty przyjechałam rowerem na 6:50 🤣 a o 9 mam ciężkie spotkanie.... jak sobie pomyśle, że będę jeszcze te kilometry do domu wracać w pełnym słońcu to odechciewa mi się wszystkiego ;)

Dzień dobry dziewczęta
Dzień dobry :)
Dzisiaj wreszcie się wyspałam, bo nie śniły mi się żadne pierdoły. Ostatnio mój mózg przeginał z porąbanymi snami, przez które budziłam się w środku nocy w nerwach 🙈
Jedno szczęście, że dzisiaj piątek! :)

Nie wiem co mi się śniło, ale nie mam siły na nic bo do roboty przyjechałam rowerem na 6:50 🤣 a o 9 mam ciężkie spotkanie.... jak sobie pomyśle, że będę te kilometry do domu wracać w pełnym słońcu to odechciewa mi się wszystkiego ;)
Jaki masz dystans z domu do pracy?
Szacun, że Ci się chciało. Ja tylko rano dupa w samochód 😂

reklama
Do góry