reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Idź na betę już dzisiaj albo jutro żeby w poniedziałek już zobaczyć przyrost. Albo po propstu kreski nie wychodza widoczne i ciążża będzie książkowa albo jest to ciąża biochemiczna. Więc przynajniej będziesz miała dokument w postaci bety, że biochem był, na przyszłość do ewentualnej diagnostyki. Trzymam kciuki ✊
Dziękuję za odpowiedź.nigdy nie byłam w ciazy biochemicznej i nie wiem jakie są jej oznaki ,ale wczoraj lekarz też mi właśnie mówił, że może być tak że do zaplodnienia doszło i test to pokazuje ale w macicy nie ma pęcherzyka na dzien dzisiejszy i może poprostu samo polecieć. Dlatego też zadałam pytanie na forum,bo wiem że wiele z was było w takich ciążach że było zapłodnienie ale nie doszło do implantacji. A zauważyłam że z każdym dniem na tescie kreska jest już praktycznie nie widoczna gdy 3 dni temu było ja widac...

Dziękuję za odpowiedź.nigdy nie byłam w ciazy biochemicznej i nie wiem jakie są jej oznaki ,ale wczoraj lekarz też mi właśnie mówił, że może być tak że do zaplodnienia doszło i test to pokazuje ale w macicy nie ma pęcherzyka na dzien dzisiejszy i może poprostu samo polecieć. Dlatego też zadałam pytanie na forum,bo wiem że wiele z was było w takich ciążach że było zapłodnienie ale nie doszło do implantacji. A zauważyłam że z każdym dniem na tescie kreska jest już praktycznie nie widoczna gdy 3 dni temu było ja widac...
Ale robisz też testy o innej czułości. Na tak wczesnym etapie ta kreska nie będzie tak samo widoczna na 10 czy 25. Po prostu zrób beta hcg z krwi i progesteron. Żadna z nas Ci nie odpowie czy to ciąża biochemiczna czy coś się dopiero zaczyna dziać. Test to tylko kawałek papierku i plastiku. Żadne narzędzie diagnostyczne.

Ale robisz też testy o innej czułości. Na tak wczesnym etapie ta kreska nie będzie tak samo widoczna na 10 czy 25. Po prostu zrób beta hcg z krwi i progesteron. Żadna z nas Ci nie odpowie czy to ciąża biochemiczna czy coś się dopiero zaczyna dziać. Test to tylko kawałek papierku i plastiku. Żadne narzędzie diagnostyczne.
Obawiam się raczej najgorszego ,test o czułości 10,16.08 po południu ledwo widoczna rozmowa kreska,17 .08 rano test o czułości 10 mniej widoczna,w dziś o czułości też 10 ,już prawie nic..zapomniałam się wczoraj zapytać czy właśnie przy biochemicznej może coś wyjść ale nie dojdzie do zagniezdzenia i HCG będzie spadać.. mieszkam na wsi ,1 laboratorium ,badanie tylko do 8:45 rano ,także muszę czekać do poniedziałku.. ale dziękuję Ci bardzo za jakiekolwiek słowa 😀

reklama
Do góry