reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ale chciałam podziękować @Mademoiselle_Nika za przypomnienie o badaniach i wspomnienie o Alabie. Wczoraj wieczorem robiłam jeszcze kalkulację gdzie je wykonać i w alabie wyszło najtaniej, była promocja - 20% więc dzisiaj podjechałam i jestem już po krwiobraniu 😎 także będę się pewnie do Was też uśmiechać o interpretację 🤗

reklama
Nie dużo... 4km. Ale przy mojej kondycji czuje sie jakbym przejechała 8 :D
A te 4 to po płaskim czy masz górki po drodze? Jak jeszcze pracowałam w biurze to jeździłam 6 km, miałam jeden średni podjazd i długi zjadł z góry a po pracy niestety ten długi zjazd bym okropnym podjazdem pod stromą, prawie km górkę, spocka zawsze wchodziła ale na szczęście w drodze do domu to nie musiałam śmierdzieć w pracy 🙆‍♀️😁

No to rzeczywiście nie wygląda to zbyt dobrze. Szkoda, że lekarz Ci wcześniej nie powiedział o badania z krwi bo miałabyś udokumentowane poronienie. Jakkolwiek to zabrzmi jest to potrzebne do dalszej diagnostyki. W poniedziałek beta już może nie wyjść z krwi jak testy błędną.
Wspominal wczoraj o biochemicznej.teraz tak myślę że właśnie w ten sposób chciał mnie uświadomić,ze tak to się skonczy,bo nie tylko ja widziałam ten różowy cien na tescie ,a dziś prawie nic,jakby HCG coraz mniej,a w innym przypadku myślę że powinna być wyraźniejsza po 48 h

Dzień dobry dziewczęta
Wstawać! Z racji wczorajszej awarii mamy strony do nadrobienia !
Prosze pisać co się Wam dziś sniło?
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones
dzień dobry, już nie pamiętam co mi się śniło, ale cała nockę miałam jakieś durne te sny 🙄 wczoraj przyjdzie ulewa popołudniu i mam rzeki powylewaly i i było trochę zalanych dróg i ulic w mieście ☹️

No to rzeczywiście nie wygląda to zbyt dobrze. Szkoda, że lekarz Ci wcześniej nie powiedział o badania z krwi bo miałabyś udokumentowane poronienie. Jakkolwiek to zabrzmi jest to potrzebne do dalszej diagnostyki. W poniedziałek beta już może nie wyjść z krwi jak testy błędną.
Powiedział też że endometrium ma 12 mm ,że trochę mało by mogło dojść do zagniezdzenia.😢

Ja Wam powiem z nowości, że umówiłam się na wizytę u jeszcze innego gina. Chcę sprawdzić czy potwierdzi słowa profesorki. Żeby uniknąć ewentualnych zgrzytów wybrałam inne miasto wojewódzkie. Chłop mi smęci, że może jeszcze jedną wizytę umówić, ale nie wiem czy to nie będzie już przesada.
Myśle że warto czasem odwiedzić kilku lekarzy

reklama
Część ☺️ dziś mi się nic nie śniło, ogólnie to samopoczucie takie sobie. Niestety sen kiepski bo było mi gorąco, a chłop tylko zamykał okno "zimno mi, burza jest". W sumie mogłam przejść do innego pokoju, no ale nie pomyślałam w tym czasie 🤷
Rzeczywiście chyba ta pogoda wpływa na nastroje nas wszystkich ....
Jak Ci się nic nie śniło to co dziś masz na obiad ? 😁

Do góry