reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pflaume,ząb mnie nie boli,tylko spuchłam,nie wiem czego to jest oznaką ale chyba nie jest dobrze...tym bardziej że jest to ząb który był już leczony kanałowo :no: na szczęście piątka...Nie będzie widać w razie co,tylko dziwnie jakoś....zawsze myślałam że bliżej pięćdziesiątki przyjdzie mi się z nimi żegnać :sorry2:

reklama
O tak,ten wynalazek się wybitnie temu na górze nie udał :dry: już przy wychodzeniu sprawiają dużo bólu i problemów..i tak już do starości zostaje :rolleyes2:
Też mam jedną ósemkę,sporo się nacierpiałam jak się wyrzynała ale teraz jest spokój,nie kazano mi jej usuwać.

Jagieńka, jeśli ząb był leczony kanałowo i spuchłaś to kiepsko to wygląda... Ja na razie mam wszystkie zęby i i chciałabym taki stan uzębienia urzymać jak najdłużej. A nie zawsze się da nawet jeśli dbamy o nasze zęby. dobrze, że w razie "w" są protezy;-)

Mama, ja nie mam zębów mądrości. Przeważnie wyrywają ósemki. Na pewno będzie dobrze ;-)

O tak,ten wynalazek się wybitnie temu na górze nie udał :dry: już przy wychodzeniu sprawiają dużo bólu i problemów..i tak już do starości zostaje :rolleyes2:
Też mam jedną ósemkę,sporo się nacierpiałam jak się wyrzynała ale teraz jest spokój,nie kazano mi jej usuwać.
Podobno strasznie bolą jak wychodzą ósemki. Na szczęście ja tego nie doświadczyłam. A nawet w mojej szczece nie ma już dla nich miejsca:-D Szkoda, że jak nam zęby wypadną lub mamy je usunięte to nie wychodzą nowe :-) Nie byli by tak bardzo potrzebni stomotolodzy...;-)

Jagienka-​nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś pisałaś o regulatorze pasów bezpieczeństwa to było jak pytałam o podkładkę do samochodu dla synia. Możesz mi podpowiedzieć gdzie to szukać na allegro?Bo dziś właśniechcę kupić i podkładkę i właśnie ten regulator. Ty jesteś doświadczona mama to mi jeszcze doradz co to kupić bo ja się zastanawiałam nad taką z graco. Cena ok.99zł.

czesc dziewczynki, ale dawno nie pisałam.. wybaczcie. ciagle cos. kupa roboty w pracy, w domu marudząca Natalka. totalny i permanentny brak czasu.

eh no i znów zostaje bez pracy na dniach. wraca kierowniczka z wychowawczwgo i cięcie etatów jest. pięknie.. to sie napracowałam... cienko to widzę, znów bede długo szukac pracy. bo kto chce młoda meżatkę z dzieckiem. przecież NAPEWNo bede chodzic na zwolnienia, urywac sie wczesniej itd. no masakra..

nie mam czasu nadrobic, mam nadz ze u Was wszytsko dobrze.

3majcie kciuki zebym znalazła pracę, musze ..

renatka, dobrze wiem co czujesz.
Ja od września wracam do mojej pracy z wychowawczego i boję się bardzo......bo wiem, że nie ma ludzi niezastąpionych.

Nie martw się, znalazłaś tą pracę, to i następną znajdziesz.
Piękna pogoda musi nas nastroić optymistycznie.

cześć dziewczyny!

Jagienka
witam w klubie, ja wczoraj wyrwałam 8 :szok: jakaż ja byłam przerażona... ale dałam radę, ale w nocy 37,5 zimno mi było rano okropnie się czułam, teraz odrobinę lepiej. też spuchnięta masakrycznie:-(

a powiedzcie mi jaką spacerówkę typu parasolka polecacie?

reklama
Ja też mam straszne zęby - tzn. nie mieszczą mi się w szczęce... Uwierzycie? Parę lat temu zaczął się super ból głowy i szukanie przyczyn - okazało się, że 8 próbują wyjść, ale nie mają jak bo nie ma miejsca. Trzeb je wyrąbać z dziąseł bo będzie tylko gorzej. magicy stomatolodzy proponowali po 1 w znieczuleniu miejscowym. Trafiłam w końcu do chirurga, który jak zobaczył zdjęcie to powiedział ze chyba poszaleli i tylko narkoza. dwa dni w szpitalu na szczękówce, 3 ósemki poszły...musieli odpiłować od szczęki, poszerzyli mi uśmiech na parę dni...ach...

Dobra, a teraz Mamuśki mówić mi tu szybko jak wygląda początek ząbka - dziś wypatrzyłam, że młody ma tak jakby dziurkę w podłużną dziąśle w miejscu lewej dolnej jedynki. Czy to TO? Nic więcej tam nie widzę.

Do góry