reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
a wy tak od poczatku tylko cyckacie?? ?
Troszkę nie rozumiem...od urodzenia nie chciała butli ani mm...tylko pierś...
Mala moze miec braki zelaza, bo po 6 miesiacach karmienia wyczerpuje sie pula. Jak nie je mieska, zolteczka czy kaszek wzbogaconych w zelazo, moze miec anemie. Od kiedy probujesz jej podawac inne jedzonko niz piers?
Ze dwa tygodnie temu robiłam jej morfologię,hemoglobinę ma piękną bo 13 więc na szczęście anemii nie ma...na razie...
Próbuję jej rozszerzać dietę od 5 m-ca....
Blackberry,biedny maluszek...tak go te zęby męczą....
Nikos
Mama Kuby i Leny
Hej dziewczyny.
Moja mała niestety dostała w nocy gorączkę.
Teraz już jesteśmy po wizycie u lekarza, mała dostała leki, no i na dietę muszę uważać.
Lekarka mówiła, że to albo jakiś wirus albo ząbki.
Moja mała niestety dostała w nocy gorączkę.
Teraz już jesteśmy po wizycie u lekarza, mała dostała leki, no i na dietę muszę uważać.
Lekarka mówiła, że to albo jakiś wirus albo ząbki.
Jagienka29
Szkoda mi dzieciaczków,duże zdrówka również dla Lenki...
Ja dzisiaj tylko zabijam czas byle do wieczora...fatalnie się czuję....
Pflaume,mam podobnie,w bloku naprzeciwko robią dach i okna otworzyć nie można bo mięsem rzucają albo stukają....
Ja dzisiaj tylko zabijam czas byle do wieczora...fatalnie się czuję....
Pflaume,mam podobnie,w bloku naprzeciwko robią dach i okna otworzyć nie można bo mięsem rzucają albo stukają....
dzisiejszy dzien - masakra
Maja wstala o 7 wczesniej byly w nocy 2 pobudki, pozniej drzemka ok 11- 30min i caly dzien wycie, marudzenie, dostala nurofen ale chyba srednio pomogl goraczki brak, brzuszek miekki, cyba zeby daja sie we znaki po raz pierwszy w takim stopniu..... w koncu zjadla obiadek i padla przy cycu ze zmeczenia spi narazie 30min...
Maja wstala o 7 wczesniej byly w nocy 2 pobudki, pozniej drzemka ok 11- 30min i caly dzien wycie, marudzenie, dostala nurofen ale chyba srednio pomogl goraczki brak, brzuszek miekki, cyba zeby daja sie we znaki po raz pierwszy w takim stopniu..... w koncu zjadla obiadek i padla przy cycu ze zmeczenia spi narazie 30min...
Dziewczyny to chyba taki dzień, bo moje dzieci też szaleją. Młodego wszystko wkurza, mąż pojechał z teściem do lekarza i go nie wziął to ryczał chyba z pół godziny(młody oczywiście);-)Hanka też marudna że szokSama najchętniej położyłabym się ale co zrobić z małymi? Byle do wieczora
no mnie jeszcze ok 20tej czekaja gosci...
przyjedzie moja kumpela ktora jest feyzjerka i druga z coreczka ktorej bedzie podcinac wlosy i na dodatek ma zabrac ze soba synka juz to widze akurat w Mai porze do spania- nikt mnie wczesniej nie zapytal o zdanie, dogadaly sie przez tel i tyle mi zostalo do powiedzenia
echhh
przyjedzie moja kumpela ktora jest feyzjerka i druga z coreczka ktorej bedzie podcinac wlosy i na dodatek ma zabrac ze soba synka juz to widze akurat w Mai porze do spania- nikt mnie wczesniej nie zapytal o zdanie, dogadaly sie przez tel i tyle mi zostalo do powiedzenia
echhh
reklama
Jagienka29
Karolap,to się nazywa wyczucie...nie ma co
Nie lubię tak późnych wizyt,co innego jakby koleżanki przyszły jak Maja już uśnie no i bez dzieci...do mnie czasami wpada kumpela na ploty,nie wcześniej niż o 19.00 (jak sama położy 9-miesięcznego Filipka spać) i nie dłużej jak na godzinkę, rozumie że mam obowiązki i chciałabym odpocząć bo sama też jest mamą
Laura usnęła,ja zaraz wskakuję pod prysznic...miałam dzisiaj prasować ale nie ustoję przy desce...nie ma szans...
Nie lubię tak późnych wizyt,co innego jakby koleżanki przyszły jak Maja już uśnie no i bez dzieci...do mnie czasami wpada kumpela na ploty,nie wcześniej niż o 19.00 (jak sama położy 9-miesięcznego Filipka spać) i nie dłużej jak na godzinkę, rozumie że mam obowiązki i chciałabym odpocząć bo sama też jest mamą
Laura usnęła,ja zaraz wskakuję pod prysznic...miałam dzisiaj prasować ale nie ustoję przy desce...nie ma szans...