reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Od urodzenia do skończenia pierwszego miesiąca - to jest pierwszy miesiąc życia :-) więc już chyba powinnaś patrzeć na drugi

edit: teraz patrzę że chcesz sobie porównać :-) to faktycznie z pierwszym - ale jak na bieżąco to już drugi

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam za to inne pytanko do karmiących. Nie pamiętam jak to było z F. ale już miesiąc karmię i jak sobie pomacam piersi to one tak trochę bolą, znaczy te gruczoły - szczególnie po zewnętrznych stronach od pachy......??? Ktoś też tak ma, czy Was nic nie boli przy dotyku? Bo nie wiem czy to normalne.
JJ-ja karmię już 2 miesiąc i też po bokach pobolewają mnie piersi właśnie te gruczoły mlekowe,ponoć to normalne bo zbiera się tam pokarm .Piersi jakoś tak od tygodnia zmniejszyły mi się i pokarm jakoś tak się ustabilizował,mam nawet dość miękkie piersi a wcześniej normalnie jak balony i twarde jak kamienie i mleka tyle,że siedziałam ciągle z laktatorem-wyglądały jak napompowane silikonem :-D

Witajcie mamusie!!!!
Nie pisze,bo jestem zalamana...
Mam obnizony kanal rodny:-:)-:)-(
Prosze,napiszcie czy ktoraz z Was sie z tym spotkala???
Tu w Anglii jest tragiczna opieka!!!
Mam w moczu krew,ale wyniki sa okreslone jako-normal.
Do tego wszystkiego mojej corci powtorzono szczepionke,ktora juz wczesniej dostala:angry::angry:
Gratuluje maluszkow :*

lgasia co za masakra w tej Anglii! Jak mogli powtórzyć szczepionkę- karty zdrowia nie mają?? Co do tej przypadłości to nie pomogę niestety...
Acha i gratuluję synka:)

Witam Sierpniowe Mamusie ;-)
Spać nie mogę... Nie odzywałam się bo nie mam czasu, praktycznie Kasia wypełnia mi każdą minutę. Mimo to pamiętam o Was;-) Co mogę jeszcze napisać, hm...? Eh... nie mam weny do pisania.

Ostatnia edycja:
Witajcie po długiej przerwie !!!! Nie jestem w stanie Was nadrobic :-(

Chciałam przede wszystkim :

SERDECZNIE POGRATULOWAC WSZYSTKIM MAMUSIĄ SKARBÓW !!!!!

Nie było mnie tak długo bo jakoś sie nie moge ze wszystkim ogarną, nie wyrabiam sie ze wszystkimi obowiazkami :( Jejku macie też tak że poprostu chcecie zrobic wszystko ale wam nie wychodzi ?? :( :wściekła/y: Ciagle cos wyskoczy i znowy musze przekładac np. prasowanie na inny dzień (a kupa prania rośnie... ) Masakara, ale mam nadzieje ze opanuje to wszystko za niedługo ;-)!

Kurcze, chciałam jeszcze tak szczerze Wam napisać że strasznie sie steskniłam za Wami !!! Siedząc ciagle sama w domu zawsze było mi dobrze z Wami poklikać. Wirtualny kontakt z ludzmi - hehe nigdy nie myslałam ze może to podniscić na duchu i wspierać :):) No pewnie zależy to jakości kontaktu hehe no na BB jest znakomity !!!
Postaram się codziennie was odwiedzać :)

Ogólnie u mnie powiedzmy że oki. Wiadomo troszke hormoniki szaleją (JESZCZE !!!!!!!!:wściekła/y:) no ale trzeba sobie radzić. Czasem miewam cieżkie dni - jakieś załamki dostaje co jakiś czas. Pewnie dlatego że rodzinka daleko... Eh... !!!

A jak Wasze nastroje ? Ja ogólnie nie moge zagladać do mojej szanownej bo eh... wielka zmiana bym rzekła :/ !!! Bardzo popękałam ( synek miał być mniejszy a tu prawie 3200 a ja taka mała... Poród dosłonie na siłe... :( Mam nadzieje że jakoś to bedzie i to tylko tymczasowe melancholie!!! 13 mam kontrole Pani szanownej - mam nadzieje ze ginek powie ze anatomicznie wszystko tam oki bo dziwnie wygladam tam na dole... A Wy macie jakieś zmiany ?? - wiem, lece z takim pytaniem jak jakas nienormalna ( WYBACZCIE !!!! )

Poza Tym Synuś zdrowy, rośnie jak na drożdzach :):) Jest uroczy i Kocham go całym serduchem :):) Moja mała przyssawka ;).

Pozdrawiam Was Gorąco - odezwe się jeszcze !!!! Lece na inne tematy może cosik nadrobie :) Buziole mamuśki :-)

az milo poczytac ,ze jakas mama tez sie nie wyrabia ze wszystkim :)

ja dzialam na 1000 frontow,powinni wymysliec jakies legalne dragi dla mam :D

Hej dziewczynki, nie mam coś ostatnio weny na BB..
Igasia, współczuję dolegliwości..

A mój synek kończy dzisiaj miesiąc:szok::-)
Nadal jest bardzo grzeczny i spokojny, rzadko marudzi, a jeszcze rzadziej płacze:-)
Kolek nie mam i mam nadzieję, że już się nie pojawią. Czasem mamy problemy z kupkami, ale nic więcej.

Trochę zmęczona jestem, bo jednak w nocy wstać trzeba, ale masakry nie ma :-)

reklama
Hej dziewczynki, nie mam coś ostatnio weny na BB..
Igasia, współczuję dolegliwości..

A mój synek kończy dzisiaj miesiąc:szok::-)
Nadal jest bardzo grzeczny i spokojny, rzadko marudzi, a jeszcze rzadziej płacze:-)
Kolek nie mam i mam nadzieję, że już się nie pojawią. Czasem mamy problemy z kupkami, ale nic więcej.

Trochę zmęczona jestem, bo jednak w nocy wstać trzeba, ale masakry nie ma :-)

szuszu888 ty szczęściaro:) No to gdyby nie wołał jeść nie wiedziałabyś że masz drugie dziecko w domu he he Fajnie że Tomuś taki spokojny...:tak:

Do góry