Witajcie po długiej przerwie !!!! Nie jestem w stanie Was nadrobic :-(
Chciałam przede wszystkim :
SERDECZNIE POGRATULOWAC WSZYSTKIM MAMUSIĄ SKARBÓW !!!!!
Nie było mnie tak długo bo jakoś sie nie moge ze wszystkim ogarną, nie wyrabiam sie ze wszystkimi obowiazkami
Jejku macie też tak że poprostu chcecie zrobic wszystko ale wam nie wychodzi ??
Ciagle cos wyskoczy i znowy musze przekładac np. prasowanie na inny dzień (a kupa prania rośnie... ) Masakara, ale mam nadzieje ze opanuje to wszystko za niedługo ;-)!
Kurcze, chciałam jeszcze tak szczerze Wam napisać że strasznie sie steskniłam za Wami !!! Siedząc ciagle sama w domu zawsze było mi dobrze z Wami poklikać. Wirtualny kontakt z ludzmi - hehe nigdy nie myslałam ze może to podniscić na duchu i wspierać
No pewnie zależy to jakości kontaktu hehe no na BB jest znakomity !!!
Postaram się codziennie was odwiedzać
Ogólnie u mnie powiedzmy że oki. Wiadomo troszke hormoniki szaleją (JESZCZE !!!!!!!!
) no ale trzeba sobie radzić. Czasem miewam cieżkie dni - jakieś załamki dostaje co jakiś czas. Pewnie dlatego że rodzinka daleko... Eh... !!!
A jak Wasze nastroje ? Ja ogólnie nie moge zagladać do mojej szanownej bo eh... wielka zmiana bym rzekła :/ !!! Bardzo popękałam ( synek miał być mniejszy a tu prawie 3200 a ja taka mała... Poród dosłonie na siłe...
Mam nadzieje że jakoś to bedzie i to tylko tymczasowe melancholie!!! 13 mam kontrole Pani szanownej - mam nadzieje ze ginek powie ze anatomicznie wszystko tam oki bo dziwnie wygladam tam na dole... A Wy macie jakieś zmiany ?? - wiem, lece z takim pytaniem jak jakas nienormalna ( WYBACZCIE !!!! )
Poza Tym Synuś zdrowy, rośnie jak na drożdzach
Jest uroczy i Kocham go całym serduchem
Moja mała przyssawka
.
Pozdrawiam Was Gorąco - odezwe się jeszcze !!!! Lece na inne tematy może cosik nadrobie
Buziole mamuśki :-)