reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Od urodzenia do skończenia pierwszego miesiąca - to jest pierwszy miesiąc życia :-) więc już chyba powinnaś patrzeć na drugi

edit: teraz patrzę że chcesz sobie porównać :-) to faktycznie z pierwszym - ale jak na bieżąco to już drugi

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam za to inne pytanko do karmiących. Nie pamiętam jak to było z F. ale już miesiąc karmię i jak sobie pomacam piersi to one tak trochę bolą, znaczy te gruczoły - szczególnie po zewnętrznych stronach od pachy......??? Ktoś też tak ma, czy Was nic nie boli przy dotyku? Bo nie wiem czy to normalne.
JJ-ja karmię już 2 miesiąc i też po bokach pobolewają mnie piersi właśnie te gruczoły mlekowe,ponoć to normalne bo zbiera się tam pokarm .Piersi jakoś tak od tygodnia zmniejszyły mi się i pokarm jakoś tak się ustabilizował,mam nawet dość miękkie piersi a wcześniej normalnie jak balony i twarde jak kamienie i mleka tyle,że siedziałam ciągle z laktatorem-wyglądały jak napompowane silikonem :-D

Witajcie mamusie!!!!
Nie pisze,bo jestem zalamana...
Mam obnizony kanal rodny:-:)-:)-(
Prosze,napiszcie czy ktoraz z Was sie z tym spotkala???
Tu w Anglii jest tragiczna opieka!!!
Mam w moczu krew,ale wyniki sa okreslone jako-normal.
Do tego wszystkiego mojej corci powtorzono szczepionke,ktora juz wczesniej dostala:angry::angry:
Gratuluje maluszkow :*

lgasia co za masakra w tej Anglii! Jak mogli powtórzyć szczepionkę- karty zdrowia nie mają?? Co do tej przypadłości to nie pomogę niestety...
Acha i gratuluję synka:)

Witam Sierpniowe Mamusie ;-)
Spać nie mogę... Nie odzywałam się bo nie mam czasu, praktycznie Kasia wypełnia mi każdą minutę. Mimo to pamiętam o Was;-) Co mogę jeszcze napisać, hm...? Eh... nie mam weny do pisania.

Ostatnia edycja:
Witajcie po długiej przerwie !!!! Nie jestem w stanie Was nadrobic :-(

Chciałam przede wszystkim :

SERDECZNIE POGRATULOWAC WSZYSTKIM MAMUSIĄ SKARBÓW !!!!!

Nie było mnie tak długo bo jakoś sie nie moge ze wszystkim ogarną, nie wyrabiam sie ze wszystkimi obowiazkami :( Jejku macie też tak że poprostu chcecie zrobic wszystko ale wam nie wychodzi ?? :( :wściekła/y: Ciagle cos wyskoczy i znowy musze przekładac np. prasowanie na inny dzień (a kupa prania rośnie... ) Masakara, ale mam nadzieje ze opanuje to wszystko za niedługo ;-)!

Kurcze, chciałam jeszcze tak szczerze Wam napisać że strasznie sie steskniłam za Wami !!! Siedząc ciagle sama w domu zawsze było mi dobrze z Wami poklikać. Wirtualny kontakt z ludzmi - hehe nigdy nie myslałam ze może to podniscić na duchu i wspierać :):) No pewnie zależy to jakości kontaktu hehe no na BB jest znakomity !!!
Postaram się codziennie was odwiedzać :)

Ogólnie u mnie powiedzmy że oki. Wiadomo troszke hormoniki szaleją (JESZCZE !!!!!!!!:wściekła/y:) no ale trzeba sobie radzić. Czasem miewam cieżkie dni - jakieś załamki dostaje co jakiś czas. Pewnie dlatego że rodzinka daleko... Eh... !!!

A jak Wasze nastroje ? Ja ogólnie nie moge zagladać do mojej szanownej bo eh... wielka zmiana bym rzekła :/ !!! Bardzo popękałam ( synek miał być mniejszy a tu prawie 3200 a ja taka mała... Poród dosłonie na siłe... :( Mam nadzieje że jakoś to bedzie i to tylko tymczasowe melancholie!!! 13 mam kontrole Pani szanownej - mam nadzieje ze ginek powie ze anatomicznie wszystko tam oki bo dziwnie wygladam tam na dole... A Wy macie jakieś zmiany ?? - wiem, lece z takim pytaniem jak jakas nienormalna ( WYBACZCIE !!!! )

Poza Tym Synuś zdrowy, rośnie jak na drożdzach :):) Jest uroczy i Kocham go całym serduchem :):) Moja mała przyssawka ;).

Pozdrawiam Was Gorąco - odezwe się jeszcze !!!! Lece na inne tematy może cosik nadrobie :) Buziole mamuśki :-)

az milo poczytac ,ze jakas mama tez sie nie wyrabia ze wszystkim :)

ja dzialam na 1000 frontow,powinni wymysliec jakies legalne dragi dla mam :D

Hej dziewczynki, nie mam coś ostatnio weny na BB..
Igasia, współczuję dolegliwości..

A mój synek kończy dzisiaj miesiąc:szok::-)
Nadal jest bardzo grzeczny i spokojny, rzadko marudzi, a jeszcze rzadziej płacze:-)
Kolek nie mam i mam nadzieję, że już się nie pojawią. Czasem mamy problemy z kupkami, ale nic więcej.

Trochę zmęczona jestem, bo jednak w nocy wstać trzeba, ale masakry nie ma :-)

reklama
Hej dziewczynki, nie mam coś ostatnio weny na BB..
Igasia, współczuję dolegliwości..

A mój synek kończy dzisiaj miesiąc:szok::-)
Nadal jest bardzo grzeczny i spokojny, rzadko marudzi, a jeszcze rzadziej płacze:-)
Kolek nie mam i mam nadzieję, że już się nie pojawią. Czasem mamy problemy z kupkami, ale nic więcej.

Trochę zmęczona jestem, bo jednak w nocy wstać trzeba, ale masakry nie ma :-)

szuszu888 ty szczęściaro:) No to gdyby nie wołał jeść nie wiedziałabyś że masz drugie dziecko w domu he he Fajnie że Tomuś taki spokojny...:tak:

Do góry