reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
anna-kurczę oby to już TRZYMAM KCIUKI KOCHANA ABY TO WŁAŚNIE DZIŚ BYŁ TEN SZCZĘŚLIWY DZIEŃ!!!!!powodzenia!!!!!
Megmarion-ja już po cesarce ponad 5 tyg. i do dziś odczuwam ból w miejscu cięcia a blizne smaruję contratubexem ale i tak bardzo ładnie się zagoiła .Od czasu do czasu jak sie źle przekręcę to tak mnie coś w środku pociągie ,że aż podskoczę.Pytałam gina powiedział,że może boleć do pół roku :szok:Wogóle to miejsce blizny i trochę nad i pod nią sa takie jakieś nie moje dziwne takie jak się dotyka drętwe i pobolewa

myszka mnie też ostatnio coś bolało po prawej.....już schizowałam, że wyrostek :szok: Też jestem po SN.

Anna no oby to już.....zamykaj listę kobieto :-D Trzymam kciuki !!!

Ja mam za to inne pytanko do karmiących. Nie pamiętam jak to było z F. ale już miesiąc karmię i jak sobie pomacam piersi to one tak trochę bolą, znaczy te gruczoły - szczególnie po zewnętrznych stronach od pachy......??? Ktoś też tak ma, czy Was nic nie boli przy dotyku? Bo nie wiem czy to normalne.

JJ ja tez tak mam, najbardziej bola jak zbliza sie godzina karmienia. jaki macie schemat karmienia?? dajecie tylko 1 cycke a przy nastepnym karmieniu 2?? ja tak robie i slyszalam pare opini, kolezanka daje 2 w czasie 1 karmienia
U mnie okolica nad szwem tez jest taka "inna" jakby nie moja, zgrubiona i czucia zbytnio nie mam.

Ja różnie:-) zależy czy się naje. Chociaż z tego co mi wiadomo to powinno się zmieniać podczas karmienia nawet kilka razy.

Dzięki dziewczyny, bo ja zapomniałam jak to było z F. :tak:

Ja też daję 1 cycek a jak głodny to drugi. Ale żeby zmieniać cycochy w czasie karmienia to nie słyszałam....no ale ze mnie średni spec od karmienia.

Mam nadzieje ze anna urodzila. Chyba dzis ma tydzien po terminie.
Mnie z lewej boli pod pacha jak ruszam reka.
A po cc jak ide na spacer to tak jakby ta blizna mi ciazy, i pare dni temu bolaly mnie miesnie brzucha z prawej ale przeszlo. Polozna mi powiedziala ze czucie przy bliznie wroci tylko czesciowo. Mnie to dynda. Wazne zeby nie bolalo....i w sumie nie boli ale ja na przeciwbolowkach bo sutki mam rozorane.

reklama
Witam wszystkie Mamy.
Noc nie przyniosla kupy w pieluszce, zdarzylam juz zadzwonic do CZD o porade i pielęgniarki powiedzialy ze 2 dni to jeszcze "nic zlego" poczekac do jutra jak cos. Mam napoić woda i oczywiscie uwazac co jem ( malo co jem same gotowane obiadki klopsy piers)
Anna chyba urodzila bo nie odzywala sie na BB.
Jak Igorek ma ukonczony miesiac to np w ksiazce "1 rok zycia dziecka" powinnam przeczytac i porownac rozwoj z1 czy 2 miesiaca? mi sie wydaje ze 1 a 2 dopiero jak ukonczy, tak??

Ostatnia edycja:
Do góry