reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kasiek2x, ja do dzisiaj pamiętam ból zszywanej pipki :-D I nic mnie tak nie przeraża, ja 'powtórka z rozrywki'. Sam poród - spoko, ale to oooo nie!
Ja po 12 latach to pamiętam i tez mnie to przeraża
shocked.gif

Marcelina trzymam kciuki &&&&&&.
Biedroneczka i za jutro za Ciebie trzymam kciuki, życząc powodzenia &&&&& :-)
Ja tez mam sie jutro wstawić w szpitalu, a najgorsze jest to, że prowokacja porodu będzie dopiero na trzeci dzień :-:)confused: Chociaz mi to z jednej strony pasuje, bo wtedy dyzur ma mój ulubiony lekarz, ale z drugiej strony o dwie noce więcej w szpitalu :eek:

Czytam właśnie mój suwaczek :-D i zastanawiam sie jakie ma powody moje dziecko?, chyba to, by mnie na zawał zabic, bo szczyt moich nerwów zaczyna siegać zenitu.:shocked2:

reklama
Chciałabym aby ruszyło. czytałam wczoraj, że data porodu w/g zrobionego miedzy 14 a 20 TC jest wiarygodna +/- 10 dni, wyszło mi 16.08, więc się cicho łudzę i modlę (jak trwoga to do Boga) :-)

Odświeżyłam listę, chyba nikogo nie pominęłam:
1 Marcelina
2 Gabinia
3 Mucha
4 akutan
5 Karolap5
6 Malgo000
7 Mal-gosia
8 marcia7
9 edyta.editt
10 assiaB
11 beti2223
12 Marzenixx
13 agulaula
14 Dali
15 Bezdomek
16 Bishopka
17 kasiek2x
18meggy29
19 anna2101
20 wiara.nadzieja.milosc
21 rybkaa
22 biedroneczka
23 blackberry
24 anka16765
25 PaulaBaby

Witam:-)
biedroneczka powodzenia jutro :-) !
możesz do mnie napisać jak chcesz :-) z tym że ja być może w czwartek pójdę do szpitala (ale do czwartku to powinnaś być już po ;-) ):-) jak chcesz podam nr na pw
Ok to możesz wysłać mi numer na pw
Za ciebie tez trzymam kciuki

Bishopka to trzymam kciukasy by się coś ruszyło :))

A u mnie dzis chyba z tych stresów skurcze, ale narazie jeszce nie tak czeste wiec nie licze co ile, mala sie wierci. Niech czeka spokojnie do jutra ;))

Dziewczyny 3 mam kicuki za wszystkie ktore ida do szpitala za szybkie rozpakowanko;-)
Biedroneczka urodzilam dzien wczesniej jak mialam sie stawic w szpitalu;-)
Bishopka to lista jeszcze nie rozpakowanych??
ja dzis szaleje od rana syn wstal o 5:30 i postanowail nie spac tylko robic sobie drzemki i z cyca smoczek ... eh no nic ide pichcic obiadek :-)

hejka
kurcze jaki tu spokoj myslalam ze troche bede siedziec i was nadrabiac a tu tylko 1 str!
szok!!!!
u mnie nic nowego, no moze poza tym ze nawet sie dzis wyspalam - mala nie dokuczala mi w nocy i siku nie bylo tak duzo :o)

zadnych boli wskazujacych na porod!.....

do pozniej szykuje sie do kosciola papapa

Bishopka, no bez jaj, ja już sobie wymyśliłam, że jutro razem urodzimy. To do kiedy mam czekać? +3 dni? do piątku? o nie nie nie, w piątki nie rodzę :-D

Bishopka, no bez jaj, ja już sobie wymyśliłam, że jutro razem urodzimy. To do kiedy mam czekać? +3 dni? do piątku? o nie nie nie, w piątki nie rodzę :-D
Tylko do czwartku, choc w srode mam test oxytocynowy, wiec moze co ruszy :-)Daj Boze.....
Sagaa, tak, to lista nierozpakowanych :-)
jade na miasto na obiad, bo mi sie coś chce a nie wiem co :-)bawcie sie...

Drogie Mamy i przyszłe Mamy!
Chciałam Wam podziękować za ostatni miesiąc, który spędziłam podczytując Wasze wpisy. Śmiałam się, płakałam i wzdychałam - lektura doskonała, szczególnie dla kogoś, kto również lada dzień spodziewa się dziecka. Jeśli pozwolicie potowarzyszę Wam bardziej czynnie przez te ostatnie godziny (wersja zalecana w obawie przed całkowitą utratą zmysłów) lub dni. Pozdrawiam b.b.b. serdecznie

reklama
Witam wszystkie mamusie.
Biedroneczka powodzenia! Kciuki zaciskam i nie puszczam do jutra ;-)
Moja mala tydzien temu na 4/5 glebokosci kanalu rodnego glowka byla teraz juz chyba sie wcisnela glebiej bo sie wyprostowac nie moge, tak mnie uciska na szyjke :szok: w piatek termin, niech ona juz wychodzi!:-) Moj M teraz co pol godziny sprawdza telefon w pracy, a corcia taka uparta....

Do góry