reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Sądziłam, że nie mam rozstępów ale jak mi cała opuchlizna zeszła to okazało się, że pojawiły się na biodrach. Na szczęście w miejscu, które zakrywa dół stroju.

23:36 wstawiam murzynka do piekarnika. Wszystko mi się poprzestawiało:szok:

reklama
Wlasnie wrocilam ze szpitala. Chcieli mnie zostawic na wywolanie ale sie nie zgodzilam ale ide to opisac na odpowiedni watek.

edit

Asiacur, gratulacje!
Flower, trzymam kciuki za szybka poprawe zdrowia malenstwa i Twojego!

Ostatnia edycja:
Suszu zawstydzasz nas wszystkie....no mnie napewno.
Chyba nigdy nie zasne....plecy mnie bolą ....wszystko mnie boli...

spac nie moge, skurcze sie rozkrecaja, sa dosc odczuwalne... Przynajmniej na tyle zeby trzepac nogami jak u dentysty na fotelu:-D ale z tego co widze jeszcze nie regularne. Raz co 10 min raz co 15... Chce wytrzymac conajmniej do 13 bo auto od mechanika wroci a nie chce po karetke dzwonic;-D

Cholira, jest 3:50 a one nie przechodzą, teraz były 3 co 10 min i 2 co 5 min, no i nie wiem, wysłałam M do pracy jak coś to wróci...

Aaa... w dupiu to mam... Idę spać, najwyżej prześpię poród:-D coo pewnie nie jest realne.
Skurcze trwają góra 10sec więc chyba jeszcze mogę spać:D raz co 5min, raz co 8 a raz co 10:no: Więc mykam do łóżka:blink:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Pisze ze szpitala :) Gabrys śpi obok mnie :)) jak nie będzie miał zoltaczki to w poniedziałek wychodzimy, jak się ogarne to napisze co i jak tam, tylko z opowiesciami z porodowki to chyba poczekam, aż wszystkie urodza :p
chciałam zamieścić zdjęcie Malego, ale coś niebardzo mi to wyszło :p
pozdro

Karolinaz trzymam kciuki.
A85 a czemu poczekasz aż wszystkie urodza, aż tak zle czy aż tak dobrze?
Ja o 3 zasnelam....krocze i plecy bolą buuuu

Karolina- coś czuje ze dziś juz w trójeczke bedziecie :) Trzymam kciuki
a85-szybkiego powrotu do domu :)

Cisza taka...wszytskie weekendowo odsypiaja :)

reklama
Do góry