reklama
U mnie w szpitalu ja sie zapytalam poloznej o ktg to powiedziala, że nie wie skad teraz jest taka moda, ze jesli czuje ruchy to nie ma co panikowac, a ze ja sie troche zawstydzilam, to powiedzialam racja :-) a tak bylabym spokojniejsza.
Dobra, ja uciekam, bo mi latorosl neci by zwolnic kompa. Milej nocy i owocnych porodow :-)
Dobra, ja uciekam, bo mi latorosl neci by zwolnic kompa. Milej nocy i owocnych porodow :-)
Bishopka ja teoretycznie jestem 2 dni po terminie wg OM, ale moje cykle były krótsze niż 28 dni, więc w rzeczywistości to jestem więcej niż 2 dni po terminie - wg moich obliczeń nawet 4-6! Tak się obawiałam jak to będzie jak się zacznie poród, a teraz czekam na jakiś najmniejszy skurcz jak na błogosławieństwo
Drogie dziewczynki Jestem po wczorajszej wizycie na IP gdzie tylko najadłam się nerwów na jednego doktorka, bo chyba nawet minuty mi nie poświęcił.... i dzisiajszym badaniu i wizycie u swojego lekarza.... no i wkońcu Happy a co tam u Was?? powiększyło się nasze grono o jakies maluszki?? nie zdąże wszystkiego przeczytać, choć chciałabym wam tyle opowiedzieć...
Tonya
Zadowolona z życia :)
A ja jeszcze nie mierzyłam....muszę sprawdzić, choć na razie brzusio streczy a był płaski więc raczej mniej nie jest :-)
A ja jeszcze nie mierzyłam....muszę sprawdzić, choć na razie brzusio streczy a był płaski więc raczej mniej nie jest :-)
Właśnie u mnie płasko nie było, teraz też nie jest, ale mam wrażenie, że to skóra, a nie tłuszcz:-)
A no i żaden rozstęp mi się nie pojawił:-)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Co do rozstępów to mam tak samo Ale do swojej wagi to jeszcze 5kg muszę zjechać, choć pewnie trudno nie będzie bo wciąż dużo wody w organizmie mam, widzę po stopach...lecę trochę pospać póki mogę ;-)
Co do rozstępów to mam tak samo Ale do swojej wagi to jeszcze 5kg muszę zjechać, choć pewnie trudno nie będzie bo wciąż dużo wody w organizmie mam, widzę po stopach...lecę trochę pospać póki mogę ;-)
Jeszcze się nie ważyłam, więc nie wiem niestety. Wodę też jeszcze mam, chociaż coraz mniej;-)
reklama
szuszu- nie zly wynik osoganełas..i lepiej sie nie waz..z twoim przyrostem wagi teraz po ciazy jeszcze bardziej nas zdołujesz
Jutro mój termin porodu Z tej okzaji chyba cykne ostatnio pamiatkowa fotke do brzuszkowej kolekcji
Jutro mój termin porodu Z tej okzaji chyba cykne ostatnio pamiatkowa fotke do brzuszkowej kolekcji