reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

u nas wchodzisz do szpitala na oddział pytaja się w jakiej sprawie- mowisz na ktg i Ci robią więc lekarz nia musi Ci mowić że masz chodzić , możesz sobie robić nawet codziennie .

reklama
U mnie w szpitalu ja sie zapytalam poloznej o ktg to powiedziala, że nie wie skad teraz jest taka moda, ze jesli czuje ruchy to nie ma co panikowac, a ze ja sie troche zawstydzilam, to powiedzialam racja :-) a tak bylabym spokojniejsza.
Dobra, ja uciekam, bo mi latorosl neci by zwolnic kompa. Milej nocy i owocnych porodow :-)

Bishopka ja teoretycznie jestem 2 dni po terminie wg OM, ale moje cykle były krótsze niż 28 dni, więc w rzeczywistości to jestem więcej niż 2 dni po terminie - wg moich obliczeń nawet 4-6! Tak się obawiałam jak to będzie jak się zacznie poród, a teraz czekam na jakiś najmniejszy skurcz jak na błogosławieństwo :baffled:

Drogie dziewczynki Jestem po wczorajszej wizycie na IP gdzie tylko najadłam się nerwów na jednego doktorka, bo chyba nawet minuty mi nie poświęcił.... i dzisiajszym badaniu i wizycie u swojego lekarza.... no i wkońcu Happy a co tam u Was?? powiększyło się nasze grono o jakies maluszki?? nie zdąże wszystkiego przeczytać, choć chciałabym wam tyle opowiedzieć...

Co do rozstępów to mam tak samo :-D Ale do swojej wagi to jeszcze 5kg muszę zjechać, choć pewnie trudno nie będzie bo wciąż dużo wody w organizmie mam, widzę po stopach...lecę trochę pospać póki mogę ;-)

Co do rozstępów to mam tak samo :-D Ale do swojej wagi to jeszcze 5kg muszę zjechać, choć pewnie trudno nie będzie bo wciąż dużo wody w organizmie mam, widzę po stopach...lecę trochę pospać póki mogę ;-)

Jeszcze się nie ważyłam, więc nie wiem niestety. Wodę też jeszcze mam, chociaż coraz mniej;-)

reklama
szuszu- nie zly wynik osoganełas..i lepiej sie nie waz..z twoim przyrostem wagi teraz po ciazy jeszcze bardziej nas zdołujesz:)

Jutro mój termin porodu :D Z tej okzaji chyba cykne ostatnio pamiatkowa fotke do brzuszkowej kolekcji

Do góry