reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej hej hej moje drogie jeszcze ja mam termin na 12.08 więc proszę tu mnie też brać pod uwagę :-) a moja córa w brzuszku już ma 3700g więc mogłaby już wyjść!

reklama
He he, to mój stary obstawia jutrzejszy dzień:-D Więc zobaczymy, fajnie by było gdyby się sprawdziło:-) W piątek pół szyjki miałam gotowe do porodu, ta druga połowa leniwa jakaś:-)

Asiacur nie pozwalam rozpakować się przede mną, możesz w ten sam dzien ewentualnie:-D

agulalula ooo i widzę że nawet imię to samo :-) mój chcę czwartek ponieważ jeśli urodzę z czwartku na piątek to M dostanie piątek wolny w pracy no i wiadomo pępkowe w weekend a w poniedziałek ja już w domku będę. tak sobie to wymyślił skubany :-D :-D

Na ochotnika to ja jestem pierwsza :cool2: przeciez mam termin na dzisiaj :-D ale jutro się okaże czy juz coś drgnęło i ile młody waży :-)
beti, mąż mysli :-)

Piszecie, że się chyba nigdy nie rozpakujecie? Patrzcie na mój suwaczek- tylko usiąść i się rozpłakać :-(

Dłuższej ciąży na sierpióweczkach teraz nie ma :-(

reklama
Do góry